|

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'ne veda etti

UEFA Şampiyonlar Ligi 2’nci Eleme Turu'nda Beşiktaş, deplasmanda Yunanistan ekibi PAOK'a 3-1 kaybetti. Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Beşiktaş, yoluna UEFA Avrupa Ligi elemelerinden devam edecek. Peki Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak için kaç ön eleme turu oynayacak? Detayları haberimizde bulabilir ve PAOK, Beşiktaş maçının özetini haberimizden izleyebilirsiniz.

22:46 - 25/08/2020 Salı
Güncelleme: 13:54 - 27/08/2020 Perşembe
Yeni Şafak
PAOK-Beşiktaş
PAOK-Beşiktaş
2. Eleme Turu'nda temsilcimiz Beşiktaş deplasmanda PAOK ile karşılaştı. Mücadeleyi ev sahibi ekip 3-1 kazandı. PAOK'a galibiyeti getiren golleri 7. ile 24. dakikalarda Tzolis ve 30. dakikada Pelkas kaydetti. Beşiktaş'ın tek golünü ise 37. dakikada attı. Bu sonucun ardından temsilcimiz
Şampiyonlar Ligi'ne veda ederken, yoluna UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda devam edecek.
Beşiktaş'ın penaltısı verilmedi

PAOK-Beşiktaş maçının 85. dakikasında yaşanan bir pozisyonda temsilcimiz penaltı bekledi fakat İtalyan hakem oyunu devam ettirdi. Top rakip oyuncunun net bir şekilde eline çarparken, hakem oralı bile olmadı.

Necip Uysal, Lens ve yeni transferler,
maçında gösterdiği kötü performanslarıyla taraftarlar tarafından eleştirildi.
Sergen Yalçın'ın Şampiyonlar Ligi maçı için beklenilen kadroyla saha çıkmadığı eleştirileri yapıldı.

  • Beşiktaş yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek
  • Temsilcimiz Beşiktaş, yoluna UEFA Avrupa Ligi ön elemelerinden devam edecek. Grup karşılaşmaları öncesinde tek maç üzerinden 2 eleme turu mücadelesi oynanacak. 3. Tur kura çekimi 1 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. Mücadele ise 24 Eylül'de oynanacak. Beşiktaş'ın tur atlaması durumunda rakibi 18 Eylül'de belirlenmiş olacak ve mücadele 1 Ekim'de oynanacak. Kazanan takım UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalacak.

PAOK, Beşiktaş maç özeti


#Beşiktaş
#PAOK
4 yıl önce