|

Para yerine ev vermişler

Sarı-Kırmızılı kulübün Dumankaya ile yaptığı forma sponsorluk anlaşmasının daire karşılığı olduğu iddia edildi. 30 milyon TL'lik anlaşmanın nakit değil Galatasaray'a verilecek dairelerin değerinin olduğu ifade edildi.

Yeni Şafak
09:31 - 17/12/2015 Perşembe
Güncelleme: 07:41 - 17/12/2015 Perşembe
Diğer

Galatasaray'da iki ay önce forma sponsorluğu için yapılan anlaşmanın detayları adeta kafa karıştırdı.



Takvim'de yer alan habere göre; göğüs reklamları için inşaat firması Dumankaya ile yapılan 3 yıllık sözleşme ile kulübün kasasına gireceği açıklanan toplam 30 milyon TL'nin nakit olarak değil daireler karşılığında yaptığı öğrenildi... Sarı-kırmızılı kulübün Dumankaya firması ile yapmış olduğu anlaşmada aldığı dairelerin bir çoğunun elde kalan ve satılmayan evler olduğu iddia edildi. Yapılan anlaşmanın kulüp bünyesinde bulunan şirketlerden Emlak Gayrimenkul A.Ş. ile yapıldığı ve gelirleri evlerin fiyatına göre Sportif A.Ş'ye geçmesi bekleniyor. Bu durumda toplu halde alınan ve fiyatları belirlenen evlerin fiyatlarının düşmesi halinde 30 milyon TL olarak açıklanan sponsorluk anlaşmasından kulübün zarar edebileceği belirtiliyor.



Paraya çevirmek için evler satılacak

Toplam kaç daire alındığı ve alınan dairelerin fiyatları gizli tutuluyor. Bu evlerin içinde bitmiş ve oturama hazırlarda bulunuyor. proje halinde olan ve inşaatı devem edenlerde olduğu biliniyor. Galatasaray'ın evleri paraya çevirebilmesi için tek tek satması gerekiyor. Satış sırasında Galatasaray'ın zarara uğrayabileceği de ifade ediliyor... Galatasaray, KAP'a "2015- 2016 sezonlarında 9 milyon TL, 2016-2017 sezonlarında 10 milyon TL ve 2017-2018 sezonunda 11 milyon TL" olarak bildirmişti.



#galatasaray
#dumankaya
#sponsorluk
8 yıl önce