|

Pato'nun menajerinden F.Bahçe açıklaması

Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edilen Pato'nun menajeri Gilmar Veloz'dan iddialara yanıt geldi. "Pato için Fenerbahçe'den teklif gelmedi. Onu Avrupa'dan birkaç kulüp istiyor. Ancak Fenerbahçe bu kulüpler arasında yok" dadi.

Yeni Şafak
10:52 - 27/12/2014 Cumartesi
Güncelleme: 08:56 - 27/12/2014 Cumartesi
Diğer
Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edilen Brezilyalı yıldız futbolcu Pato'nun menajeri Gilmar Veloz, Skorer'e konuştu. bonservisi Corinthians takımında olan, bu sezon kiralık olarak Sao Paulo forması giyen oyuncuyla ilgili konuşan Veloz, Pato'ya ilgi gösteren kulüpler olduğunu ancak bunların içerisinde iddia edildiği gibi sarı-lacivertlilerin bulunmadığını söyledi.


Birçok önemli Brezilyalı futbolcunun geçmişte oynaması nedeniyle sarı-lacivertlileri yakından tanıdıklarını söyleyerek sözlerine başlayan Gilmar Veloz, "Pato içinFenerbahçe'den teklif gelmedi. Onu Avrupa'dan birkaç kulüp istiyor. Ancak Fenerbahçe bu kulüpler arasında yok. Kendisini isteyen bu ekiplere rağmen Pato'nun şu an için yola ülkesinde devam etmesi daha büyük bir ihtimal olarak görünüyor" diye konuştu.


Uzun yıllar Milan'da oynayan ve İtalyan ekibinde lig şampiyonluğu yaşayan Pato, ardından Corinthians'a gitmişti. 25 yaşındaki futbolcu son olarak geçtiğimiz sezonu ise Sao Paulo'da kiralık olarak geçirdi. Pato 26 kez de Brezilya Milli Takımı forması giydi ve bu maçlarda 10 gol kaydetti.
#pato
#fenerbahçe
#brezilyalı pato
9 yıl önce