|

Paulinho: Transferimi Messi'den duydum

Barcelona'nın Çin kulübü Guangzhou'dan 40 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Pauliho, Katalan ekibinin kendisini transfer etmek istediğini, Brezilya-Arjantin maçının oynandığı sırada Messi'den duyduğunu açıkladı.

Yeni Şafak ve
10:43 - 1/10/2017 Pazar
Güncelleme: 11:19 - 1/10/2017 Pazar
Yeni Şafak
Messi'li Arjantin, 9 Haziran'da oynanan hazırlık maçında Paulinho'lu Brezilya'yı 1-0 mağlup etmişti.
Messi'li Arjantin, 9 Haziran'da oynanan hazırlık maçında Paulinho'lu Brezilya'yı 1-0 mağlup etmişti.

Barceleno'nın sürpriz bir şekilde renklerine bağladığı Brezilyalı orta saha oyuncusu Paulinho, transfer olmadan önce Messi ile yaşadığı ilginç bir anısını anlattı.

İspanyol basınından El Periodico'ya açıklamalarda bulunan 29 yaşındaki oyuncu, Brezilya-Arjantin maçında frikik kullanacağı sırada Messi'nin yanına gelerek "Barcelona'ya gidiyor muyuz, gitmiyor muyuz?" diye sorduğunu söyledi.

Messi'ye "Beni Barcelona'ya götürmek istiyorsan gelirim" karşılığını verdiğini ifade eden Paulinho, o an heyecandan frikiği kullanamadığını belirtti.

Transferine kendi bile şaşırmıştı

Brezilyalı futbolcu Paulinho, transferi sonrası yaptığı açıklamada ise Katalan devinin kendisini kadrosuna katmasına şaşırdığını söylemişti.

Paulinho, "Şu an kendimi boşlukta hissediyorum. Transferime çok şaşırdığımı söylemek zorundayım. Çünkü hiç bir şekilde böyle bir transferi beklemiyordum. Açıkçası Barcelona'nın neden beni transfer ettiğini bilmiyorum. Çin'e gittikten sonra böyle bir geri dönüşü ummuyordum" diye konuşmuştu.



#Lionel Messi
#Paulinho
7 yıl önce