|

Pedro Franco: Türkiye'de insanlar çok kibar!

Beşiktaş'ın yeni transferi Kolombiyalı futbolcu Pedro Franco, takımla beraber Avusturya kampına katılacağını ve yeni sezona en iyi şekilde hazırlanacağını söyledi.

Aa
00:00 - 11/07/2013 Thursday
Güncelleme: 20:05 - 11/07/2013 Thursday
Yeni Şafak
Pedro Franco: Türkiye'de insanlar çok kibar!
Pedro Franco: Türkiye'de insanlar çok kibar!

Vize işlemleri uzun sürdüğü için Almanya kampına katılamadığı açıklanan Franco, BJK TV'ye yaptığı açıklamada, Avusturya kampına katılacağını vurgulayarak, "Takımımla beraber Avusturya kampına gideceğim ve yeni sezona en iyi şekilde hazırlanacağım" dedi.

Beşiktaş'ta elinden gelenin en iyisini yapmak istediğini kaydeden Kolombiyalı futbolcu, "Önemli oyuncularla bir arada olmak, formayı paylaşmak benim için çok önemli bir deneyim olacak. Beşiktaş gibi bir kulüpte olduğum için kendimle gurur duyuyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum" diye konuştu.

Pedro Franco, Beşiktaş taraftarlarının çok tutkulu olduğunu belirterek, "Her zaman takımına destek olan bir topluluk. Bizim için bu desteği yanımızda hissetmek çok önemli" ifadelerini kullandı.

Franco, Türkiye'de olmaktan mutlu olduğunu da vurgulayarak, "Türkiye'de olmak gerçekten çok mükemmel. Her yer çok güzel, insanlar çok kibar ve yardımsever" şeklinde konuştu.


11 years ago