|

Pelle özür diledi

İtalyan forvet oyuncusu Pelle dün gece Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafın altında, İspanya maçından çıkarken teknik direktörü Ventura'ya yaptığı hareket nedeniyle özür diledi.

Yeni Şafak
11:54 - 7/10/2016 Cuma
Güncelleme: 12:39 - 7/10/2016 Cuma
Yeni Şafak
İtalyan golcü Pelle, milli takımla çıktığı 20 maçta 9 gol kaydetti.
İtalyan golcü Pelle, milli takımla çıktığı 20 maçta 9 gol kaydetti.

İtalya Milli Takımı'nın forvet oyuncusu Graziano Pelle, daha önce birçok kez yaptığı saygısız hareketlerle gündeme gelmişti. Euro 2016'da penaltı kullanırken Alman kaleci Manuel Neuer'e yaptığı "panenka" hareketi nedeniyle taraftarların tepkisini çeken yıldız oyuncu, dün gece de oyundan alınırken İtalya Teknik Direktörü Ventura'ya yaptığı hareket nedeniyle Instagram hesabından bir açıklama yayınladı.



Golcü oyuncu teknik direktörüne karşı yaptığı hareketin kabul edilemez olduğunu vurguladı. 31 yaşındaki İtalyan futbolcu sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafın altına şu yorumu düştü:


  • "Ah evet! Maalesef bu yaptığım şey aptalcaydı. Her şeyden önce antrenörüme ve bir parçası olduğum bu fantastik İtalya Milli Takımı'ndaki önemli değerleri gösteren arkadaşlarıma karşı kabul edilemez bir davranış. Her önemli hatanın ardından olduğu gibi, bunun sonuçları vardır. Bütün sorumluluğu üstlendiğim doğrudur."
Çin'in Shandong Luneng
#Graziano Pelle
#İtalya Milli Takımı
#Manuel Neuer
8 yıl önce