|

Pepe kartal oldu

Beşiktaş, Pepe transferinde mutlu sona ulaştı. Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner, Portekiz'de görüştüğü ünlü stopere imzayı attırdı. Bugün İstanbul'da olacak Portekizli yıldız, iki sezon boyunca siyah-beyazlı formayı giyecek.

Yeni Şafak ve
04:00 - 5/07/2017 Çarşamba
Güncelleme: 07:50 - 5/07/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Pepe kartal oldu​
Pepe kartal oldu​

Beşiktaş, yaza damga vuracak transferi bitirdi. Siyah-beyazlılar, Real Madrid'den ayrılan Portekizli stoper Pepe ile her konuda anlaştı. Portekiz'in başkenti Lizbon'a giden Beşiktaş Asbaşkanı Umut Güner, Pepe ve menajeri ile yaklaşık 4 saat süren görüşmenin ardından transferi tamamladı. Siyah-beyazlı formayı giyerek 2 yıllık sözleşme imzalayan yıldız oyuncu, bugün İstanbul'a gelecek. Beşiktaş'ın Instagram hesabındaki "Hikaye" bölümünden yapılan paylaşımda transfer görüşmelerini yürüten asbaşkan Umut Güner ile siyah-beyazlı formayla poz veren Pepe'nin fotoğrafı yer aldı. Bir başka paylaşımda ise Umut Güner'in yanı sıra yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun da bulunduğu ve Portekizli futbolcunun sözleşme imzalarken görülen fotoğrafa yer verildi. Beşiktaş Kulübü, uzun yıllar İspanya'nın Real Madrid takımında forma giyen Brezilya asıllı Portekizli savunma oyuncusu Kepler Laveran Lima Ferreira'nın (Pepe) transferi için görüşmelere başlandığını bildirdi. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'den yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda yayımlanan açıklamada, “Kepler Laveran Lima Ferreira'nın (Pepe) transferi konusunda futbolcunun kendisiyle görüşmelere başlanmıştır" denildi.

VODAFONE PARK'TA İMZA TÖRENİ

Real Madrid formasıyla 10 sezon mücadele eden Pepe, birçok önemli başarı elde etti. 34 yaşındaki stoper, 3 kez UEFA Şampiyonlar Ligi'ni kazandığı Real Madrid'de 3'ü İspanya Ligi şampiyonluğu olmak üzere 7 kupa kaldırdı. Deneyimli savunmacı, Portekiz Milli Takımı ile 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda da zafere ulaşmıştı. Portekizli yıldızın, bu sabah İstanbul'da olması ve Vodafone Park'da düzenlenecek imza töreni ile siyah-beyazlı taraftarla buluşması planlıyor. Portekizli yıldızı, havaalanında çok sayıda Beşiktaş taraftarının karşılaması bekleniyor. Siyah-beyazlıların 2 yıllık sözleşme imzaladıkları Portekizli oyuncuya, yıllık 3 milyon 350 bin Euro net ücret vereceği, Pepe'nin 35 maç oynaması halinde 350 bin Euro daha kazanacağı öğrenildi. Beşiktaş'ın şampiyon olması halinde ise Portekizli oyuncu 250 bin Euro prime daha hak kazanacak. Siyah-beyazlıların imza parası olarak da Pepe'ye 3 milyon Euro ödeyeceği öğrenildi.

#Pepe
#Beşiktaş
7 yıl önce