|

Pereira çok şaşkın

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Galatasaray'ın pozisyona giremediğini, 3 veya 4-0 bitecek bir maçtan beraberlikle ayrıldıklarını savundu.

Yeni Şafak
22:32 - 25/10/2015 Pazar
Güncelleme: 19:39 - 25/10/2015 Pazar
Yeni Şafak

Vitor Pereira maç sonrası yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada "Aslında çok iyi bir maç çıkardık. Oyunun tamamını domine eden bir görüntü sergiledik. Birden fazla gol atabilirdik. Futbol böyle bir oyun. Rakibimiz yaptığımız tek hatada golü buldu, futbol böyle bir oyun, başka söyleyecek bir şeyim yok" dedi.



İkinci yarıda 3-4 tane iyi pozisyona yakaladıklarını ancak son pası yapamadıklarını belirten Portekizli çalıştırıcı, "O pası verseydik maçı koparabilirdik. Galatasaray son dakikalarda kaybetmeme duygusuyla öne çıktı. Ancak 3-4 pozisyon yakaladık. Son hamleyi yapsaydık 3-0'ı, 4-0'ı konuşacaktık. Takımımı ve taraftarlarımızı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.



Pereira yedikleri gol için de şunu söyledi: "Gerçekten inanılmaz, biz pozisyonumuzu almıştık ama golü yedik. Anlayamıyorum, bu golü konuşuyor olmamız inanılmaz. Böyle bir maçtan sonra hata bulmak için konuşmuyorum. Galatasaray'ın bir tane bile pozisyonu yok. Galatasaray sadece savunma yaptı ve burada 1 puanı kopardı. Konuşmamız gereken bu, oynamayan bir Galatasaray ve 3'ü, 4'ü atma şansı yaratabilecek bir takım. Biz arkadaki boşlukları değerlendiremedik. Rakibimiz top ayağındayken bile pozisyon bulamadı. Benim fikrim bu ama her türlü fikri kabul ederim."


#Vitor Pereira
#Galatasaray
#Fenerbahçe
8 yıl önce