|

Pereira fırtına gibi

Süper Lig’in ilk yarısında beklentilerin uzağında kalan Trabzonspor'da, devre arasıyla birlikte transfer hareketliliği başladı. Bordo-mavililerde, prensip anlaşmasına varılan savunma oyuncuları Emmanuel Mas ve Joao Pereira’nın yarın başlayacak olan Antalya kampına katılmaları bekleniyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 1/01/2017 Pazar
Güncelleme: 06:03 - 1/01/2017 Pazar
Yeni Şafak

Sezonun ilk yarısında gerek Süper Lig'de gerekse Ziraat Türkiye Kupası'nda beklentilerin altında kalarak hayal kırıklığı yaşatan Trabzonspor, ligin ikinci yarısında ayağa kalkmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Ara transfer döneminde Karadeniz ekibi, takıma doğrudan katkı sağlayacak isimler üzerine yoğunlaştı. Bordo-mavili yönetim bu noktada rotayı özellikle yurtdışına çevirirken, önemli isimlerle de prensip anlaşmasına vardı. Trabzonspor'un, Sporting Lisbon'da forma giyen 32 yaşındaki sağ bek Joao Pereira ve Arjantin'nin San Lorenzo takımında forma giyen 27 yaşındaki Emmanuel Mas ile prensip anlaşmasına vardığı, Pereira'yı ise dün İstanbul'da sağlık kontrolünden geçirdiği öğrenildi. Oyuncunun Türkiye'ye nişanlısıyla birlikte geldiği ifade edilirken, iki oyuncunun en geç çarşamba günü Antalya kampına katılacakları öğrenildi. Yıllık 1.4 milyon Euro alacak Pereira ile 2.5 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor.



POPOV AŞKI BİR TÜRLÜ BİTMEK BİLMİYOR


Trabzonspor, Spartak Moskova'da forma giyen Ivelin Popov, transferinde sıkıntı yaşasa da bu oyuncuyla görüşmelerini de sürdürüyor. Bu sezon gol yollarında büyük bir sıkıntı yaşayan Karadeniz ekibi, golcü transferinde alternatif isimlerle de görüşmelerine devam ederken, bordo-mavili yönetim yoğunluğunu Popov'un transferini bitirmeye vermiş durumda. Yurt içinden de birçok ismi gündemine alan Trabzonspor'un özellikle sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Akhisar Belediyespor'un 31 yaşındaki forvet oyuncusu Hugo Rodallega için de kulübüyle temas halinde olduğu belirtiliyor.


#Trabzonspor
#Emmanuel Mas
#Joao Pereira
7 yıl önce