|

Pereira, James ile de sorun yaşadı

Bursaspor maçında Van Persie ile sıkıntı yaşayan Vitor Pereira, Porto’yu çalıştırdığı dönemde, kritik Devler Ligi maçında James Rodriquez’i de kulübeye çekmişti.

Yeni Şafak
09:31 - 22/09/2015 Salı
Güncelleme: 07:02 - 22/09/2015 Salı
Diğer

Bursaspor maç kadrosunda Robin Van Persie'yi yedek bekleten ve Hollandalı yıldızın tepkisini alan Vitor Pereira, ilk kez böyle bir uygulama yapmıyor.



skorer'de yer alan haberde Pereira, Porto'da çalıştığı 2011-13 yılları arasında şu anda Real Madrid forması giyen James Rodriguez'i en kritik Şampiyonlar Ligi maçında Malaga'ya karşı yedek soyundurarak yine sürpriz yapmıştı.



2011-12 sezonunda bu durumu tekrarlayan Portekizli teknik adamın bu kararına bozulan James, “Yüzde 100 hazırım ancak hocanın kararı bu. Hayal kırıklığı yaşıyorum yedekte görünce kendimi” demişti. Ancak o sezon Şampiyonlar Ligi'nde en çok gole katkı sunan 2. oyuncu olan Kolombiyalı yıldız, aynı zamanda lig maçlarında da galibiyetlere doğrudan etki etmişti ve o sezon Manchester United'dan 30 milyon euro'luk teklif almıştı.



Yıldız takıntısı yok

Benzer şekilde Van Persie ile de aynı durumu yaşayan 47 yaşındaki çalıştırıcının, yıldızlarla sorun yaşayan bir teknik adam olmadığı özellikle Porto'da Hulk başta olmak üzere birçok önemli isimle iyi anlaştığı belirtiliyor.


#fenerbahçe
#vitor pereira
#James Rodriquez
#robin van persie
9 yıl önce