|

Pereira: Kadlec gibisini görmedim

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Çek stoperi Michal Kadlec ile ilgili övgü dolu sözler söyledi. Kadlec'in oynamamasına rağmen antrenman verilerinin A takım oyuncularıyla bire bir aynı olduğunu belirten Pereira "Kadlec oynasa da oynamasa da her zaman motive. Gerçekten böyle bir profesyonel görmedim" diye konuştu.

Yeni Şafak
10:51 - 4/02/2016 Perşembe
Güncelleme: 11:53 - 4/02/2016 Perşembe
Diğer

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 31 yaşındaki Çek stoperi Michal Kadlec'in istikrarına büyük hayranlık duyuyor. Her fırsatta, oyuncusunun takıma kattığı pozitif değerlerden bahseden Pereira "Sezon başından bu yana onu çok az oynatabildim. Bana sadece gelip ne zaman oynayabileceğini sordu. Benim 'şu anda takımda sana yer bulmam imkansız' yanıtıma saygı duydu ve aynı şekilde çalışmaya devam etti" dedi. Kadlec'in oynamamasına rağmenantrenman verilerinin A takım oyuncularıyla bire bir aynı olduğunu belirten Pereira "Bu sık rastlanan bir durum değil. Oynamayan oyuncu motivasyon kaybı yaşar. Ama Kadlec oynasa da oynamasa da her zaman var olduğunu gösteriyor. Gerçekten böyle bir profesyonel görmedim" diye konuştu.



Kjaer'in yerine Kadlec

Sabah gazetesinde yer alan haberde; Pereira, Kjaer'in cezası nedeniyle Antalya deplasmanında Kadlec'e görev verecek. Eskişehir maçında 90 dakika, kupadaki Kayseri randevusunda da 120 dakika sahada kalıp asist yapan Çek stoperle görüşen Pereira "Savunmanın göbeğindeki eksikler, her takım için sorun yaratır. Ama sen olunca sorunumuz olmuyor" dedi.

#kjaer
#kadlec
#Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira
8 yıl önce