|

Pereira maç sonrası isyan etti!

Ziraat Türkiye Kupası'nda Giresunspor'u 2-0 yenen ancak Abdoulaye Ba'yı kaybeden Fenerbahçe'de teknik patron Vitor Pereira zeminden yakındı.

Yeni Şafak
09:26 - 11/01/2016 Pazartesi
Güncelleme: 11:08 - 11/01/2016 Pazartesi
IHA

Ziraat Türkiye Kupası'nda Giresunspor'u 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira, bu maçta 3 puanı almak için çok uğraştıklarını söyledi.



"Üç puan için çok uğraştık"

"3 puanı almak için çok uğraştık" diyen Pereira, “Zemin bu akşamki oyunun kalitesini belirledi. Rakip baskın bir futbol ortaya koydu ve bu zemine bizden daha adapte olmuş bir rakip tabii ki. Rakibimizle dişe diş bir oyun oynadık. Çok mücadele ederek ve çok uğraşarak bu gece bu akşam sahadan galibiyetle ayrılıyoruz" diye konuştu



"Ba'nin sakatlanmasına çok üzüldüm"

İlk yarının sonlarına doğru sakatlanan Abdoulaye Ba'ya çok üzüldüğünü söylen sarı-lacivertlilerin teknik patronu Pereira, “Sakatlığının ve ciddiyetinin ne durumda olduğunu bilmiyorum ama çok basit bir sakatlık gibi görünmüyordu. Rakibimizi tebrik etmek işitiyorum göz göze omuz omuza mücadele ettiler. Bir kupa karşılaşması oynadık bir sonraki karşılaşma bizim için farklı bir maç olacak çünkü sahaya farklı oyuncularla çıkacağız. Ligde oynayacağımız ilk karşılaşma öncesi hiçbir oyuncumuzu riske atmak istemiyoruz ve buradan tekrardan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.




#fenerbahçe
#giresunspor
#vitor perraira
#futbol
8 yıl önce