|

Perrin tamam

Skibbe'yi yetersiz bulan, diğer aday Deschamps ile de transfere fazla para istemesi nedeniyle anlaşamayan G.Saray Fransız teknik adamla her konuda anlaştı. Başkan Adnan Polat'ın Perrin'in adını bugün resmen açıklaması bekleniyor.

Süleyman Hatısaru
00:00 - 7/06/2008 Cumartesi
Güncelleme: 03:23 - 7/06/2008 Cumartesi
Yeni Şafak
Perrin tamam
Perrin tamam

Teknik direktör arayışlarına son sürat devam eden Galatasaray'da Başkan Adnan Polat'ın Fransız Alain Perrin ile anlaştığı ileri sürüldü. Polat dün İtalya'dan Fransa'ya geçerek geçtiğimiz sezon Fransa şampiyonu Olimpic Lyon'u çalıştıran Alain Perrin ile masaya oturdu. Fransız hocayla yapılan görüşmelerde tam bir mutabakat sağlandığı ifade edilirken, Polat'ın Perrin ile 2 yıllık ön protokül imzaladığı öğrenildi. Başkan Adnan Polat'ın yeni teknik direktörlerinin ismini bugün yapılacak tüzük değişikliği toplantısında resmen açıklamasın bekleniyor. Olimpic Lyon'u geçtiğimiz yıl Fransa şampiyonu yapan 51 yaşındaki Fransız teknik adam, daha büyük beklentilerin olduğu Şampiyonlar Ligi'nde istenilen başarıyı yakalayamadı.


SKİBBE YETERSİZ BULUNDU

Sarı-kırmzılıların, daha önce prensipte anlaşılan Alman teknik direktör Michael Skibbe'yi yetersiz gördüğü için vazgeçildiği iddia edildi. Yönetimin kendi arasında yaptığı toplantıda “İkinci bir Kalli vakasını yaşamayalım” görüşü sonrasında Skibbe adının rafa kaldırıldığı belirtildi. Diğer hoca alternatifi Deschamps ile ise maliyeti nedeniyle anlaşılamadı. Deschamps'ın 20 milyon euroluk transfer bütçesi istediği ve kendi oyuncularının transferinde ısrarcı olması Adnan Polat'ın Perrin'e yönelmesinde etkili olduğu ifade edildi. Öte yandan, kulübün kendisine jübile teklif ettiği Hakan Şükür, dün tesislere gelerek, eşyalarını topladı. Hiç kimseyle konuşmayan tecrübeli futbolcu, tesislerden kendi aracıyla hızlı bir şekilde ayrıldı. Diğer tecrübeli isim Okan Buruk'a da “Sözleşmeni uzatmayacağız. Ancak her zaman sana kapımız açık” denildiği öğrenildi.

16 yıl önce