|

Perulu yıldız Aslan oluyor

Kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Perulu Jefferson Farfan'ı gündemine aldı. Yıldız oyuncu için Schalke 04 takımı ile yapılan ilk görüşmeler olumlu geçti.

Yeni Şafak
10:14 - 17/07/2015 Cuma
Güncelleme: 07:28 - 17/07/2015 Cuma
Diğer

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun sağ kanat takviyesi istemesi üzerine harekete geçen yönetim, 30 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek amacında.



Ntv Spor'da yer alan habere göre, geçtiğimiz sezon Almanya'nın Schalke 04 takımında forma giyen Farfan için yapılan ilk görüşmeler olumlu geçti. Deneyimli oyuncuya yıllık 3 milyon euro vermeyi düşünen sarı kırmızılılar, Podolski'nin ardından bir başka yıldız ile hücum gücünü artırmayı hedefliyor.



Amrabat'ı Malaga'ya satan, Bruma'yı ise Real Sociedad'a kiralayan Galatasaray, Farfan ile sağ kanat problemini çözmek istiyor. Geçtiğimiz sezon Bundesliga'da kötü bir sezon geçiren tecrübeli futbolcu, 9 maçta forma giymiş ve gol atmayı başaramamıştı.



Birleşik Arap Emirlikleri'nden de talipleri olan Farfan, kariyeri ile ilgili son kararı önümüzdeki günlerde verecek. Galatasaray da Farfan'ın tercihine göre hareket edip ikinci etap kamp çalışmalarına yeni transferi yetiştirmeye çalışacak.




#galatasaray
#transfer
#Jefferson Farfan
9 yıl önce
default-profile-img