|

Pirlo'dan Mesut'a övgüler

İtalyan yıldız Andrea Pirlo, Arsenal forması giyen Mesut Özil'e övgüler yağdırarak onun Avrupa'nın en yaratıcı oyuncusu olduğunu ifade etti.

Yeni Şafak
16:32 - 8/02/2016 Pazartesi
Güncelleme: 16:41 - 8/02/2016 Pazartesi
Diğer

New York City forması giyen 36 yaşındaki İtalyan yıldız Andrea Pirlo, Arsenal'in orta saha oyuncusu Mesut Özil'e övgüler yağdırdı.



Mesut'un takım arkadaşlarını sayısız gol pozisyonuna soktuğunu belirten Pirlo, başarılı futbolcuyu Avrupa'nın en yaratıcı oyuncusu olarak gördüğünü ifade etti. Geçtiğimiz yaz Juventus'tan ayrılarak New York City forması giymeye başlayan Pirlo, Mesut Özil'in hayranı olduğunu belirtirken yakın zamanda kurduğu en iyi Premier Lig 11'inde başarılı oyuncuya da yer vermişti.



Shortlist dergisine açıklamalarda bulunan tecrübeli yıldız, ''Mesut Özil şu sıralar Avrupa'nın en yaratıcı oyuncusu. Önünde oynayan hücum oyuncuları için sayısı pozisyon yaratma becerisine sahip. Ondaki oyun görüşü Avrupa'daki başka hiçbir oyuncuda yok'' ifadelerini kullandı.



Mesut Özil, pazar günü oynanan Bournemouth maçında da Arsenal'in ilk golünü kaydetmeyi başarmış ve Topçular Premier Lig'de 4 maç aradan sonra galip gelmeyi başarmışlardı.







#mesut özil
#Andrea Pirlo
#arsenal
#juventus
8 yıl önce