|

Pişman değilim

Hollandalı yıldız, ülkesi basınının tuzak sorularına düşmedi; Avrupa'dan men edilen G.Saray'da forma giymekten mutlu olduğunu söyledi. Sneijder, 'Avrupa'ya döndüğünüzde 1 yıl daha yaşlanmış olacaksın' hatırlatmasına, "Bu açıdan sinir bozucu olabilir ama fitim" yatınıtı verdi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 5/03/2016 Cumartesi
Güncelleme: 03:52 - 5/03/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Avrupa'dan men cezası sonrası ülkesi basınına önemli açıklamalarda bulundu. Mustafa Denizli'nin istifasından takımdaki geleceğine, Hollanda Milli Takımı'ndan, Galatasaray'ın UEFA'dan ceza almasına kadar bir çok konuya değinen Sneijder, “Ekim'de kulübünle sözleşmeni uzattın. Son yaşananlar, UEFA'dan gelen cezayı düşününce sözleşme uzattığın için pişman mısın?” sorusuna “Hayır. Doğru zamanda doğru kararı verdiğimi düşünüyorum. Aradan zaman geçtikten sonra 'pişmanım' demek garip olur. Geleceğin neler getireceğini bilemezsiniz. Ekim'de bugünleri görebilir miydik? Hayır" cevabını verdi. “Gelen bir yıllık ceza senin için de önemli. 31 yaşındasın ve bir yıl daha yaşlanmış olacaksın Avrupa'ya döndüğünüzde. Ne düşünüyorsun?” şeklinde devam eden soru karşısında da Sneijder, “Kesinlikle. Bu açıdan bakınca sinir bozucu olabilir. Öte yandan şu anda fitim. Bu sezon iyi oynadım. Artık sezonu itibarlı bir şekilde bitirmemiz gerekiyor. Hem takım olarak hem de bireysel olarak" ifadelerini kullandı; G.Saray'dan ayrılmaktan tek kelime dahi bahsetmedi.



Takımda kaos ortamı var


Wesley Sneijder, takımdaki ortamdan ise pek de sağlıklı bahsetmedi: “Oynadığımız oyun ve aldığımız sonuçlar gerçekten


çok kötü. Son maçlarda ben de iyi oynamıyorum. Takımda kaos ortamı var. Tamamen hayal kırıklığı havası hakim. Bu durum sahadaki peformansıma da yansıyor ve maçları izleyenler eminim ki bunu görebiliyor.”



“Futbolculuk kariyerimin bu döneminde Çin, ABD gibi ülkelerle adımın yazılması normal. Ancak ben kendimi biliyorum ve oynamak istiyorum. Hollanda Milli Takımı'nda forma giymem için üst düzey futbol oynamam gerekiyor. Turuncu forma benden hiç alınmadı. Yakında bu formaya ait olduğumu göreceksiniz.



Yönetim isterse 'feda' edecek


Galatasaray'ın Hollandalı oyuncusu, UEFA'nın men cezasının yanına eklediği yaptırımlardan dolayı ilk feda edecek isimlerin başında geliyor. Yıllık 4.5 milyon Euro ile takımın en çok kazananı konumunda bulunan Sneijder, yönetimden böyle bir istek gelmesi halinde gereken fedayı yapacak. Taraftarın sevgilisi olan ve tüm takım ıslıklanırken, kendisi alkışlanan Sneijder, yaptığı açıklamalarla da bunun sinyalini veriyor.



Özdoğan'dan yaylım ateşi!


Son seçimde başkan adayı olan Ahmet Özdoğan, sarıkırmızılı takımın UEFAdan 1 yıl men cezası alması nedeniyle başkan Dursun Özbek'i eleştirdi. Özdoğan, "Ünal Aysal döneminde G.Saray uçurumun kenarına geldi ama o sırada paraşütle aşağı inebilirdi. O paraşüt imkanını Dursun Özbek kullanamadı" dedi. "2016'da Dursun Özbek ile kırmızı kart gördük" diyen Özdoğan, yeniden seçimli genel kurula gidilmesi önerisinde de bulundu.



Şok! Hamit'in ayak bileği kırıldı


G.Saray'da Hamit Altıntop'un ayak bileği kırıldı. Hamit dün yapılan antrenmanda ikili mücadele sırasında sağ ayak bileğine aldığı


darbe sonucunda sakatlandı. Yapılan kontrollerde tecrübeli futbolcunun ayak bileğinde darbeye bağlı posterior malleol kırığı oluştuğu tespit edildi. G.Saray'ın 2012-13 sezonunda renklerine bağladığı Hamit, sakatlıklar nedeniyle bu sezon hiçbir resmi maçta oynamadı.



#Galatasaray
#GalatasarayGalatasaray
#Wesley Sneijder
#Mustafa Denizli
8 yıl önce