|

Podolski için pazarlıklar sürüyor

Galatasaray'ın Alman yıldızını kadrosuna katmak isteyen Japon kulübü Vissel Kobe'nin başkanı Kenichi Tanaka, transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Tanaka, “Podolski transferinde henüz bir şey belli değil. Son kararımızı vermedik. Pazarlıklar iki kulüp arasında devam ediyor” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 27/01/2017 Cuma
Güncelleme: 03:36 - 27/01/2017 Cuma
Yeni Şafak

Galatasaray'da ara transfer döneminin en çok merak edilen konularının başında, sarı-kırmızılıların Alman yıldızı Lukas Podolski'nin takımda kalıp kalmayacağı geliyor. Ara transfer döneminin açılmasıyla birlikte adı Çin kulüpleriyle anılan 31 yaşındaki oyuncu için şu anda devrede olan takım ise Japonya'dan Vissel Kobe olarak öne çıkıyor. Podolski'yi kadrolarında görmek isteyen Japon kulübünün başkanı Kenichi Tanaka, yaptığı açıklamada önemli ifadeler kullandı. Ülke basınına transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Tanaka, "Podolski transferinde şu an için henüz hiçbir şey belli değil. Görüşmeler böyle devam ederse de pek fazla yeni bir gelişme olmayacak. Ama henüz son kararımızı vermedik.



Pazarlıklar iki kulüp arasında devam ediyor" diye konuştu. Sarı-kırmızılı yönetim, Podolski için 7 milyon Euro'nun altında bir bonservis bedeline onay vermeyi düşünmüyor. Son teklifinde 3 milyon Dolar sunan Vissel Kobe'nin ise bu rakamın üstüne çıkarak pazarlıklarını sürdürdüğü belirtildi. Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Levent Nazifoğlu da söz konusu rakamları bizzat kendi yaptığı açıklamada doğrulayarak, Vissel Kobe'nin Podolski için 3 milyon Dolar teklif ettiğini ama kendilerinin 7 milyon Euro istediğini açıklamıştı. Öte yandan Vissel Kobe'nin yeni transferi Junya Tanaka da Podolski transferi için çarpıcı açıklamalar yaptı. Tanaka, "Çok çalışarak takıma katkı sağlamak istiyorum. Podolski ile aynı bölgede oynuyoruz. Eğer gelirse aramızda rekabet olacaktır. Belki oynama sürem az olacak. Ama onunla daha çok tecrübe kazanacağımı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

#Galatasaray
#Lukas Podolski
7 yıl önce