|

Podolski'de sona doğru

Galatasaray'da adı Japon ekibi Vissel Kobe ile anılan Alman futbolcunun menajeri Nassim Touihri, İstanbul'a geldi. Oyuncusuyla, teklifin detaylarını konuşan Touihri, sarı-kırmızılı yönetimle de biraraya gelecek.

Yeni Şafak ve
04:00 - 21/01/2017 Cumartesi
Güncelleme: 05:39 - 21/01/2017 Cumartesi
Yeni Şafak

Galatasaray'da devre arası transfer döneminde takımda kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyan Alman oyuncu Lukas Podolski konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Podolski için son olarak devreye giren kulüp Japonya'dan Vissel Kobe oldu. Alman futbolcunun, önceki akşam menajeri Nassim Touihri ile İstanbul'da yediği bir yemeğin fotoğrafını İnstagram'dan paylaşması dikkat çekti.





Podolski ile Touihri'nin Vissel Kobe'nin teklifini değerlendirdikleri öğrenildi. Alman yıldızın menajerinin Galatasaray yönetimiyle de biraraya geleceği belirtildi. Sarı-kırmızılılar, Japon ekibinden 6 milyon Euro bonservis isteyecek. Buradan gelecek paranın yabancı stoper transferi için kullanılması bekleniyor.



Aslan, Karabük önünde


G.Saray, ligde bugün Karabükspor'a konuk oluyor. Sarı-kırmızılılarda Chedjou kırmızı, Sneijder sarı kart cezalısı. Serdar, Koray, Cavanda ve Eray ise sakat. Tolga ile Sinan da antrenman eksikleri nedeniyle kadroda olmayacak.




#Nassim Touihri
#Galatasaray
#Lukas Podolski
7 yıl önce