|

Polonyalı Glowacki Song engeline takıldı

Kamerunlu oyuncu Song'a indirim şartı koşan Trabzonspor, bu oyuncunun teklifi kabul etmemesi halinde Glowacki'ye imza attıracak.

Kamil Anahar
00:00 - 25/05/2010 Tuesday
Güncelleme: 00:36 - 25/05/2010 Tuesday
Yeni Şafak
Polonyalı Glowacki Song engeline takıldı
Polonyalı Glowacki Song engeline takıldı

Trabzonspor, Polonyalı Glowacki için Song ile masaya oturuyor. Genel Sayman Mahmut Aksu- nun Wisla Krakow ile yaptığı görüşmelerde anlaşmaya varırken, gözler teknik datron Şenol Güneş'in kalmasını istediği Song ile yapılacak görüşmeye çevrildi. Yönetim, yıllık 1.3 milyon euroluk alacağını 750 bin euroya indirmesini bunun % 40'ını da maç başı verilmesini teklif edecek.

SONG ARTIK ZOR

Song'un öneriye sıcak bakmaması durumunda Bordo-Mavililer, Glowacki'yi imza için Trabzon'a getirecek. İndirime sıcak bakmayan Song'un Dünya Kupası sonrası cazip teklifler alacağına inanarak, bu teklifine 'hayır' diyeceği öğrenildi. Bu arada asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Sırp golcü Dagan Mrdja ile ilgilenmediklerini söyledi.


Kamp programı belli oldu

Trabzonspor'un, yeni sezon öncesi yurt içi ve yurt dışı kamp programı belli oldu. İlk olarak 27 Haziran'da Isparta Davraz'a gidecek olan bordo-mavililer, 13 günlük kamp gerçekleştirecek. Karadeniz ekibi, daha sonra 2 günlük iznin ardından yurt dışı kampı için Almanya'ya gidecek. Trabzon'un Almanya kampı 19 gün sürecek.


14 years ago