|

Poulsen Galatasaray'a da gelmiyor

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin transfer teklifini reddeden Juventuslu yıldız Chırıstıan Poulsen, Galatasaray iddiaları üzerine takımda kalmak istediğini açıkladı.

İha
00:00 - 13/07/2010 Salı
Güncelleme: 11:23 - 13/07/2010 Salı
Yeni Şafak
Poulsen Galatasaray'a da gelmiyor
Poulsen Galatasaray'a da gelmiyor

Bazı basın yayın organlarında Galatasaray'la anlaştığı yönünde haberler çıkan Juventus'un Danimarkalı yıldızı Christian Poulsen, İtalyan ekibinden ayrılmak istemediğini açıkladı.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'ye transferi gündemde olan ancak Sarı-lacivertli ekibin kulübüyle anlaşmasına karşın Türkiye'ye gelmeyi reddeden Juventuslu Christian Poulsen, bu sezonki Galatasaray iddialarıyla ilgili olarak da tavrını değiştirmedi. İtalyan ekibinin 30 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Poulsen menajeri aracılığıyla yaptığı açıklamada Juventus'tan ayrılmayı düşünmediğini bildirdi.

İtalyan medyasına konuyla ilgili olarak bir açıklamada bulunan Poulsen'in menajeri Joern Bonnesen şu ana kadar resmi bir teklif almadıklarını vurgulayarak, "Henüz bizimle irtibata geçen bir kulüp olmadı. Christian Juventus'ta kalmak istiyor. Zira kontratı da 2012 yılına kadar sürüyor" dedi.

14 yıl önce