|

Poulsen olmazsa Fabio Simplicio

Juventus'tan borservisini aldıkları Poulsen'i ikna edemeyen sarı-lacivertliler rotayı Simplicio'ya çevirdi. Palermo Başkanı Zamparini, Brezilyalı yıldız için F.Bahçe'nin 10 milyon euro teklif ettiğini açıkladı. Juan Vargas transferinde ise sona yaklaşıldı.

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 29/06/2009 Pazartesi
Güncelleme: 02:59 - 29/06/2009 Pazartesi
Yeni Şafak
Poulsen olmazsa Fabio Simplicio
Poulsen olmazsa Fabio Simplicio

Yerli oyuncu transferinin hızlı takımı F.Bahçe, yabancı futbolcularda da temaslarda bulunduğu yıldızları takıma kazandırmak için son hamleleri yapıyor. Juventus'tan 7.5 milyon euroya bonservisi alınan Christian Poulsen transferinde Danimarkalı oyuncunun Türkiye'ye gelmek istememesi nedeniyle sıkıntı yaşayan F.Bahçe, rotayı Palermo'da oynayan Fabio Simplicio'ya çevirdi. Poulsen'in eşi Sophie'nin Türkiye'ye gelmek istememesi nedeniyle Danimarkalı oyuncunun transferi çıkmaza girerken sarı-lacivertliler, Palermo'da forma giyen Brezilyalı oyuncuyu İtalyan kulübünden resmen istedi. Palermo Başkanı Mauricio Zamparani, Radio Incontro'ya yaptığı açıklamada F.Bahçe'nin Simplicio'yu istediğini ve bu oyuncunun bonservisi için 10 milyon euro teklif ettiğini açıkladı. İki Alman kulübünün de istediği Brezilyalı futbolcunun sarı-lacivertli kulübe transferinin her an gerçekleşebileceği öğrenildi.

VARGAS BİTTİ GİBİ

Sol kanat için de girişimlerini sürdüren F.Bahçe'nin Fiorentina'da forma giyen Juan Vargas'ın transferinde de sona yaklaştığı ileri sürüldü. İtalyan basını, Fiorentina'nın Real Madrid'ten Drenthe ile anlaşması üzerine Perulu oyuncunun sarı-lacivertli kulübe transferindeki tüm engellerin ortadan kalktığını yazdı. F.Bahçe'nin Vargas transferi için İtalyan kulübüne 15 milyon euro bonservis ücreti vereceği öğrenildi.

15 yıl önce