|

Prejuce Nakoulma Mersin İdman Yurdu'nda

Süper Lig'in yeni ekibi Mersin İdman Yurdu, Polonya Süper Lig takımlarından Gornik Zabre'den transfer ettiği 27 yaşındaki sağ açık Prejuce Nakoulma ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Dha
00:00 - 17/07/2014 Perşembe
Güncelleme: 15:26 - 17/07/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Prejuce Nakoulma Mersin İdman Yurdu'nda
Prejuce Nakoulma Mersin İdman Yurdu'nda

Burkina Fasolu futbolcunun imza törenine başkan vekili Abdi Kurt'un yanı sıra kulüp yöneticileride katıldı. İmza töreninde konuşan Abdi Kurt, transferde ince eleyip sık dokuduklarını belirterek, "Prejuce Nakoulma 27 yaşında, Burkina Faso Milli Takımın'da halen oynuyor. Geçen sezon 10 gol ve 6 asistle oynadı. Türkiye'de de 3-4 kulüp Nakoulma'ya talip oldu. Oyuncu da Mersin İdman Yurdu'nu tercih etti. Nakoulma ile 2 yıllık bir sözleşme imzaladık" dedi.

"Bundan sonraki transferlerimizi biraz daha yavaş yapacağız" diyen Kurt, "2-3 mevkide açığımız kaldı. Takımımız tam kadro kampta bulunuyor. Avusturya Kampı'na kadar takımın tüm kadrosunu oluşturmuş olacağız. Yeni sezonda ilk 10'da mücadele edecek bir takım yaratmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Mersin'de olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Nakoulma ise "Biran önce takımla çalışmalara başlayarak yeni sezona hazırlanmak istiyorum. Bana olan güvenin farkındayım ve bu güveni boşa çıkarmayacağım. Takımımın başarısı için var gücümle sahada savaş vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

10 yıl önce