|

Müthiş maçta Liverpool deplasmanda Brentford ile berabere kaldı (ÖZET)

İngiltere Premier Lig'in 6. haftasında Liverpool deplasmanda Brentford ile 3-3 berabere kaldı. Gol düellosu gibi geçen mücadelede Salah, adını Liverpool tarihine yazdırdı. İngiltere Premier Lig maç özetleri ve Brentford-Liverpool maçının özetini haberimizden izleyebilirsiniz.

Haber Merkezi
21:58 - 25/09/2021 Cumartesi
Güncelleme: 22:11 - 25/09/2021 Cumartesi
Yeni Şafak
Salah'ın gol vuruşu
Salah'ın gol vuruşu

İngiltere Premier Lig'in 6. haftasında Brentford sahasında Liverpool'u ağırladı. Gol düellosunda kazanan çıkmadı ve müthiş mücadele 3-3 eşitlikle sona erdi.

Liverpool'un gollerini 30. dakikada Diogo Jota, 54. dakikada Mohamed Salah ve 67. dakikada Curtis Jones kaydetti. Brentord'un gollerini ise 26. dakikada Ethan Pinnock, 63. dakikada Vitaly Janelt ve 83. dakikada Yoane Wissa attı.

Liverpool zirvede

Alınan bu sonucun ardından puanını 14'e yükselten Liverpool, Premier Lig'de zirveye yerleşti. Brentford ise puanını 9 yaparak, 9. sırada kaldı. Gelecek hafta Liverpool sahasında Manchester City ile karşılaşacak. Brentford ise deplasmanda West Ham'ın konuğu olacak.

Salah tarihe geçti

Salah, Liverpool formasıyla çıktığı 151. Premier Lig maçında 100 gole ulaştı ve bunu en kısa sürede başaran oyuncu oldu. Mısırlı yıldız aynı zamanda Liverpool tarihinin en golcü 10. oyuncusu oldu.

  • Brentford-Liverpool maçının özetini haberimizden izleyebilirsiniz.

Brentford-Liverpool maç özeti ve golleri izle

#Premier Lig
#Liverpool
#Brentford
#Liverpool maç özeti
3 yıl önce