|

Problemi Juanfran çözecek

Son yıllarda yaptığı sağ bek transferlerinden bir türlü istediği verimi alamayan Galatasaray, Deportivo'lu Juanfran Moreno ile anlaştı. 28 yaşındaki oyuncuya yıllık 1.2 milyon Euro ödeyecek olan sarı-kırmızlılılar, İspanyol ekibinin 5 milyon Euro'luk bonservis talebini indirmeye çalışıyor

Yeni Şafak ve
04:00 - 14/06/2017 Çarşamba
Güncelleme: 08:13 - 14/06/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Problemi Juanfran çözecek
Problemi Juanfran çözecek

Galatasaray sağ bek mevkisi için İspanya La Liga ekiplerinden Deportivo forması giyen Juanfran Moreno'yu gündemine aldı. İspanyol futbolcu için Deportivo 5 milyon Euro bonservis bedeli isterken, sarı-kırmızılılar, oyuncuyla yıllık 1.2 milyon Euro karşılığında 3 yıllık anlaşma sağladı. İspanyol Marca Gazetesi'nin haberine göre, Deportivo'nun sarı-kırmızılıların 1.2 milyon Euro'luk teklifin üzerine çıkamayacağı için 28 yaşındaki oyuncuyu elinde tutmasının zor olacağı bildirildi. Juanfran'ın yerini doldurmak için şimdiden sağ bek arayışlarına başlayan İspanyol ekibi, bonservis konusunda G.Saray'la masada oturacak. Geçen sezon Deportivo La Coruna ile 38 maça çıkan Juanfran, 8 asiste imza attı. Eboue'den bu yana Salih Dursun, Veysel, Tarık Çamdal, Cavanda ve Linnes gibi oyuncuları transfer etmesine rağmen sağ bek bölgesinin problemlerini çözemeyen sarı-kırmızılılar, Juanfran'ın bu eksikliği gidereceğini düşünüyor.

YÖNETİMDEN SABRİ SARIOĞLU'NA TEŞEKKÜR

G.Saray Kulübü, yeni sözleşme önerilmeyeceği duyurulan Sabri Sarıoğlu'na hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. 15 sezon yer aldığı sarı-kırmızılı takımda kaptanlığa kadar uzanan tecrübeli futbolcu toplam 15 kupa kazandı.

Gözler Başkan Özbek'te

G.Saray’da aylık olağan divan kurulu toplantısı bugün yapılacak. Saat 13:30'da Gayrettepe Dedeman Otel’de yapılacak olan toplantıda Başkan Dursun Özbek, genel kurul üyelerine transferler ve Riva arazisinin satış ihalesi ile ilgili bilgi verecek. Özbek’in bu toplantıda Fransız golcü Gomis transferinin müjdesini vermesi bekle

Ergün
Transferde sona yaklaştık
G.Saray Sportif Direktörü Cenk Ergün, transfer çalışmalarında sona yaklaştıklarını söyledi. Ergün, GSTV'ye yaptığı açıklamada, yurt içi ve yurt dışında transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "Görüşmelere sezon bitmeden önce başlamıştık. Bu haftadan itibaren birtakım gelişmeler olacak. Umuyorum kısa bir gelecekte resmi duyuruları yapmaya başlayacağız" diye konuştu. Bruma'nın Leipzig'e transferiyle ilgili yöneltilen soruya Ergün, "Görüntü o ki bu konuyla ilgili yarından (bugün) itibaren resmi bilgilendirmelerimiz başlayacak" dedi. Ergün, Sabri için plaket ve teşekkür organizasyonu yapacaklarını da söyledi.



#Galatasaray
#Deportivo
#Juanfran Moreno
7 yıl önce