|

Prosinecki bu oyuncuların kalmasını istiyor

.

Aa
00:00 - 16/05/2013 Perşembe
Güncelleme: 14:07 - 16/05/2013 Perşembe
Yeni Şafak
Prosinecki bu oyuncuların kalmasını istiyor
Prosinecki bu oyuncuların kalmasını istiyor

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, mayıs ayı sonunda sözleşmeleri bitecek futbolcular Zurab Khizanishvili ve Ceyhun Gülselam ile yeni sezonda da çalışmak istediğini söyledi.

Prosinecki, yaptığı açıklamada, kulüpte ikinci sezonunu geçiren Zurab ile devre arasında Galatasaray'dan kiralanan Gülselam'ın takım için faydalı oyuncular olduğunu belirtti.

Her iki futbolcunun da takımda kalması için kulüp yönetimine olumlu görüş bildirdiğini dile getiren Prosinecki, şunları kaydetti:

"Ceyhun iyi bir oyuncu, işine sadık. Ne yapması gerektiğini bilen iyi bir profesyonel. Kendisinden çok memnunum. Takıma katıldıktan sonra birçok maçta görev verdim, o da elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Çok daha fazlasını yapabileceğine inanıyorum. Şimdilik onunla alakalı tablo olumlu görünüyor. Seneye planlarım dahilinde olan bir oyuncu ama beni ilgilendirdiği kadar kulüp yönetimini de ilgilendiriyor. Zurab ile ilgili görüşmeler de devam ediyor. Kulüp menfaatleri doğrultusunda Zurab ve Ceyhun'un kalmasını istiyorum."

11 yıl önce