|

P.S.G Lavezzi ile turladı

Şampiyonlar Ligi 2.tur karşılaşması rövanş mücadelesinde P.S.G 2-1 biten ilk karşılaşmanın rövanşında Valencia ile 1-1 berabere kalarak, çeyrek finale adını yazdırdı.

Ömer Ejder / Yenisafak.com.tr / Spor
00:00 - 6/03/2013 Çarşamba
Güncelleme: 23:38 - 6/03/2013 Çarşamba
Yeni Şafak
P.S.G Lavezzi ile turladı
P.S.G Lavezzi ile turladı

Şampiyonlar Ligi 2.tur karşılaşmasında PSG ile Valencia, Mestella'da 2-1 biten karşılaşmanın rövanşında,

İlk maçta İspanya'da 2-1 galip gelen ve sahasında oynayacağı karşılaşmada avantaj sahibi olan Paris ekibi, İbrahimovic'den yoksun çıktığı mücadelede, oyunu daha çok kendi sahasında kabul eden ve kontra ataklarla golü kovalayan taraf oldu. Kendi sahasında aldığı mağlubiyetten dolayı dezavantajlı konumda bulunan Valencia, ilk yarıda Soldado ile bulduğu net fırsat dışında gol şansı yakalayamadı ve ilk yarı golsüz eşitlikle sonuçlandı.

İkinci yarıya daha istekli ve riskleri göze alarak sahaya çıkan İspanyol ekibi, ikinci yarının hemen başlarında 55.dakikada Jonas ile golü buldu.

Jonas'ın golü sonrası tur için ümitlenen Valencia, ataklarını sıklaştırdığı sırada, kalesinde golü gördü. Gameiro'nun şık hareketlerle ceza sahasında getirdiği topu tamamlayan Ezequiel Lavezzi, takımı adına skoru dengeleyen golü attı.

Gol sonrası, savunmaya yönelik hamlelerle oyunu kendi sahasında kabullenen ev sahibi ekip, Valencia forvetlerine ciddi gol şansı tanımadı.

Karşılaşmada başka gol olmazken, P.S.G 1-1'lik skorla çeyrek finale adını yazdıran ekip oldu.

11 yıl önce