|

PSG şampiyon oldu, Zlatan ipleri kopardı

Fransa Ligue 1 ekibi PSG'nin İsveçli yıldızı İbrahimoviç, şampiyonluk maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Ibrahimovic, muhabirin "PSG'de kalacak mısın?" sorusuna "Eyfel yerine heykelimi yaparlarsa belki kalırım." yanıtını verdi.

Yeni Şafak
12:22 - 14/03/2016 Pazartesi
Güncelleme: 10:29 - 14/03/2016 Pazartesi
Diğer

Paris Saint Germain'in Troyes'u 9-0 yenerek Fransa Ligue 1'in bitimine 8 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Zlatan İbrahimoviç'ten taraftarlara kötü haber geldi.



Beinsports'un sorularını yanıtlayan İbrahioviç, "Şu an gelecek sezon PSG'de olmayacağımı söyleyebilirim.Ama 1 buçuk ay daha buradayım" ifadelerini kullandı. PSG'de 4 yıl üst üste lig şampiyonluğu yaşayan 34 yaşındaki yıldız oyuncunun bir süredir ada Milan ve Manchester United'la anılıyordu. "Eyfel'i benim heykelimle değiştirirlerse kalabilirim" Basın mensuplarının sorularını eğlenceli bir şekilde yanıtlayan Zlatan, Paris'te kalabilmesi için gerekli şeyi de söyledi. Şu an ligde gol ve asist krallığında zirvede bulunan İbrahimoviç, "Eğer Eyfel Kulesi'ni benim heykelimle değiştirirlerse söz veriyorum burada kalacağım" dedi.



Zlatan çıldırdı Paris şampiyon oldu

#Zlatan İbrahimovic
#Paris Saint Germain
#şampiyonluk
8 yıl önce