|

Puslu hava dağıldı

Gece gündüz G.Saray'a hizmet ettiğini belirten Adnan Polat, “Global ekonomik kriz döneminde sıkıntıları fırsata dönüştürdük. 2010'da Galatasaray dünya sahnesine gücünü hissettirmeye başlayacak” diye camiaya seslendi.

00:00 - 6/03/2010 Cumartesi
Güncelleme: 23:50 - 5/03/2010 Cuma
Yeni Şafak
Puslu hava dağıldı
Puslu hava dağıldı

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, yaklaşan genel kurul öncesi, geride kalan 2 yıllarını değerlendirirken, başarılı çalışmalar yaptıklarını savundu. Polat, kulübün aylık resmi yayın organı G.Saray dergisinin mart sayısındaki yazısında, 2 yıl önce göreve başlarken, parlak vaatlerden özellikle kaçındığına dikkati çekti. Göreve geldikleri dönemde mevcut bulunan sıkıntılara göndermede bulunduğu yazısında Polat, “Gururla söylüyorum; kulübümüzün üzerinde başlangıçta var olan puslu hava artık dağılmıştır. Geleceğimiz gerçek anlamda aydınlanmıştır. Bu hamasi bir söz değil, kayıtlara alınmış bir gerçektir” diye görüşlerini aktardı. İki yıldır gece gündüz sarı-kırmızılı kulübe hizmet ettiğini kaydeden G.Saray Başkanı, global ekonomik kriz döneminde sıkıntıları fırsata dönüşterecek yönetim becerileri sergilediklerini ifade etti. “Yepyeni projelerle 2. yüzyılımıza sapasağlam bir G.Saray olarak giriyoruz” diyen Polat, değişik ülkelerden futbolseverlerin sarı-kırmızılı takımı artık daha yakından takip ettiğini vurguladı. Polat, yazısını şöyle tamamladı: “2010 yılı içinde geleceği parlak bir dünya kulübü olarak G.Saray'ın dünya sahnesinde gücünü hissettirmeye başlayacağını hep birlikte göreceğiz. G.Saray'da değişim ve gelişimin devam edeceğine olan inancım sonsuzdur.”


'Uzun yıllar kalmak istiyorum'

G.Saray'ın Brezilyalı golcüsü Jo Alves, sarı-kırmızılı takımda kendisini evinde gibi hissettiğini söyledi. GS TV'ye konuşan Jo, “Büyük bir camia olması, büyük kitlelere hitap etmesi ve Haldun Üstünel etkenleri birleşince G.Saray'ı seçmem zor olmadı. Uzun yıllar kalmak istiyorum” dedi. Öncelikli hedefinin G.Saray'da şampiyonluk yaşamak olduğunu kaydeden Jo, hayalini ise “Dünya Kupası'nda oynamak” diye açıkladı.


Neill: Galatasaray Avrupa'nın en iyisi

G.Saray'ın Avustralyalı defans oyuncusu Lucas Neill, G.Saray dergisinin Mart sayısındaki röpartajında sarı-kırmızı günlerinden bahsetti.


  • “Biz sahaya çıkana kadar, bizim için çalışan insanlar var ve herkes takımın başarısını istiyor. Kimse ön plana çıkma peşinde değil. Bu yüzden Galatasaray, Türkiye'nin en büyük kulübü.”

  • 14 yıl önce