|

Quaresma geri dönüyor

Portekiz milli takımı teknik direktörü Paulo Bento, Quaresma''nın milli takıma seçilmesi konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Porto'da ikinci baharını yaşayan Querasma, Bento'ya performansıyla göz kırptı.

Türkiye
00:00 - 8/04/2014 Salı
Güncelleme: 12:44 - 8/04/2014 Salı
Yeni Şafak
Quaresma geri dönüyor
Quaresma geri dönüyor

Devre arasında transfer olduğu Porto''da harikalar yaratan Ricardo Quaresma''nın Dünya Kupası''na gidecek olan Portekiz milli takımına seçilmesi artık hayal değil. Portekiz''deki çoğu otorite onun milli takıma seçilmesi gerektiği yönünde görüş bildirirken milli takım teknik direktörü Paulo Bento''dan da bu yönde önemli bir açıklama geldi.

Bilindiği üzere Quaresma Nacional ile oynanan maçta rakibiyle bir tartışma yaşamış ve bu olay Portekiz''in gündemine oturmuştu. Bento bu olayın Quaresma''nın milli takıma seçilme konusunu etkilemeyeceğini söylerken, ''Vereceğim kararları tamamen duygu, teknik ve taktiğe dayalı olacak'' dedi.

Quaresma''nın Portekiz milli takımı ile son maçı 2 Haziran 2012''de Türkiye ile oynanan maçtı. Bu maçta oyuna sonradan dahil olan yıldız oyuncu 5 dakika süre almıştı.

10 yıl önce