|

Quaresma ve Miguel barıştı

Antrenmanda ikili mücadele sonrası birbirine giren Miguel ve Quaresma dün buzları eritti. İki Portekizli, barış pozu vererek tatsızlığın giderildiğini tüm dünyaya duyurdu

00:00 - 25/06/2012 Pazartesi
Güncelleme: 02:35 - 25/06/2012 Pazartesi
Yeni Şafak
Quaresma ve Miguel barıştı
Quaresma ve Miguel barıştı

Avrupa Şampiyonası'nda yarı finalde İspanya ile karşılaşacak Portekiz'de önceki gün idmanda yaşanan kavga tatlıya bağlandı. Antrenmanda kavga eden Ricardo Quaresma ile Miguel Lopes, dün barış pozu verdi. Aradaki buzları erittikten sonra Portekiz Futbol Federasyonu'nun objektiflerinin karşısına geçen ikili, kavga krizinin çözüldüğünü tüm dünyaya gösterdi.

Önceki günkü idmanda ikili mücadele esnasında Miguel'in kendisine sert girmesine sinirlenen Quaresma, takım arkadaşına tepki göstermişti. Quaresma ve Lopes'in tartışması saman alevi gibi bir anda büyümüş, araya giren futbolcular ikiliyi sakinleştirmeye çalışmıştı. Bu tatsız olayın üzerinden 24 saat geçtikten sonra Miguel ve Quaresma, sanki hiçbir şey yaşanmamış gibiydi. Kamp yapılan otelde el ele tokalaşarak poz veren futbolcular, twitter üzerinden de barışı duyurdu.

Miguel ile çekilen barış fotoğrafını profil resmi yapan Quaresma, bu anı tüm takipçileriyle paylaştı.

27 Haziran'da İspanya ile oynanacak yarı final karşılaşması öncesi gerilen ortamın eski haline dönmesi Portekiz kafilesini memnun ederken ülke basını da olayın yatışmasının takıma olumlu katkı sağlayacağını savundu.



12 yıl önce