|

Quaresma’dan Çin cevabı

Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, Çin'den gelen transfer iddialarına cevap verdi.

Yeni Şafak
17:29 - 7/02/2016 Pazar
Güncelleme: 18:06 - 7/02/2016 Pazar
Diğer

Çin'den birçok kulübün ve Portekiz 1. Lig ekiplerinden Sporting Lisbon'un kadrosuna katmak istediği iddia edilen Ricardo Quaresma, kişisel blog adresinden yaptığı açıklamada transfer iddialarını yalanladı ve gazetecilere sitem etti.



Record'da yer alan, sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddialarına açıklık getiren Portekizli oyuncu,"Sporting Lisbon başkanı Bruno Carvalho ile şahsım ya da temsilcilerim arasında sözlü ya da yazılı bir anlaşmam olmamıştır." ifadelerini kullanarak Portekiz basınındaki transfer iddialarını yalanladı.



Portekizli oyuncu Türkiye basınında yer alan Çin'den 17 milyon euroluk teklif geldiği iddiaları hakkında ise,"Çin'den herhangi bir kulüple muhtemel bir transfer görüşmem olmamıştır." açıklamasını yayınlayarak bu iddiaların da gerçeği yansıtmadığını açıkladı.



'Gazetecileri anlıyorum ama...'

Yıldız oyuncu son olarak ise gazetecilerin transfer iddiaları yaratmak yerine direkt kendisine ulaşması gerektiğini belirterek, “Gazetecilerin işlerini yapmaları gerektiğini ve gazetelerini daha çok sattırmak istediklerini biliyorum. Ancak futbolculara, taraftara ve takımlara biraz daha saygı göstermeleri gerektiğini düşünüyorum. Kendilerinden haber yapmadan önce biraz daha araştırma yapmalarını ve transfer iddiası yaratmadan önce oyuncuyla ya da kulübüyle iletişime geçmelerini diliyorum" ifadelerini kullandı.







#Ricardo Quaresma
#blog
#transfer
#çin
8 yıl önce