|

'R. Madrid'e gelen en büyük oyuncu'

Roberto Carlos'u yere göğe sığdıramayan takım arkadaşı Pavon, “Carlos için denilecek her şey azdır. Elde ettiği tüm saygıyı hak etmiştir” dedi. Dünkü idmanda yeni F.Bahçeli'ye dansöz kıyafetli espri yapıldı.

00:00 - 8/06/2007 Cuma
Güncelleme: 01:14 - 8/06/2007 Cuma
Yeni Şafak
'R. Madrid'e gelen en büyük oyuncu'
'R. Madrid'e gelen en büyük oyuncu'

Carlos'un F.Bahçe'ye transferi tüm dünyada olduğu gibi Real Madrid'de de büyük yankı uyandırdı. Real'in İspanyol futbolcusu Paco Pavon, “R. Carlos, Real Madrid'e gelen en büyük futbolcudur. Di Stefano'nun kulübe verdiği katkı kadar katkısı vardır'' diye konuştu. Pavon, Brezilyalı futbolcu için “Denilecek her şey azdır. Elde ettiği tüm saygıyı kazanarak hak etmiştir. Ona yapılan eleştirilerde, bu zamana dek kulübe verdikleri değerlendirilmedi'' diyerek, övgüler yağdırdı. Bu arada, dünkü çalışmada Cicinho, aklınca Carlos'un Türk takımına gitmesiyle ilgili espri yapmak için, eline idman atletini alarak peçeli dansöz taklidi yaptı.


Fener'e davet

Brezilyalı dünyaca ünlü yıldız Roberto Carlos'un uğurlanması için 17 Haziran'da Real Mallorca ile yapılacak son lig maçında bir organizasyon düzenlenmesi yada gelecek sezon öncesinde yapılan ve her zaman büyük takımların çağrıldığı Bernabeu Turnuvası'na bu yıl Fenerbahçe'nin de davet edilmesi düşünülüyor. Bu turnavaya daha önce dünyanın ünlü kulüpleri katılmıştı. Brezilyalı futbolcunun 18 Haziran Pazartesi günü İstanbul'da resmen Fenerbahçe futbolcusu olarak tanıtılacağı bildirildi.


17 yıl önce