|

R10'a 7 gün süre

Brezilyalı yıldızın abisi ve menajeri Roberto Assis, 'Ahmet Nur Çebi ile görüştük. Yeni teklif sundular' açıklamasını yaptı ve bir hafta içinde kararlarını bildireceklerini söyledi

Süleyman Hatısaru
00:00 - 5/01/2014 Pazar
Güncelleme: 23:51 - 4/01/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
R10'a 7 gün süre
R10'a 7 gün süre

Ronaldinho'yu transfer etmek için yoğun bir uğraş içinde olan Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman'ın '2 gün daha beklesin, bizzat ben kendim görüşeceğim' dediği menajer Roberto Assis, dün ani bir karar ile yönetime haber gönderdi ve yıldız oyuncunun transferi için siyah-beyazlı kulübün İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ile masaya oturdu. Görüşmede Beşiktaş'tan son teklifi alan Assis, düşünmek için bir hafta süre istedi. Görüşmenin ardından bugün İstanbul'dan ayrılacak olan menajer Assis, Ronaldinho'nun transferi için Beşiktaş'ın son yaptığı teklifi yıldız oyuncu ile birlikte görüştükten sonra değerlendirecek. Dün yapılan görüşme için NTV Spor'a açıklamalarda bulunan Assis, son teklifi doğruladı ve Brezilya'ya döneceğini açıkladı. Assis, 'Ahmet Nur Çebi ile görüştük. Yeni bir teklif sundular. Bu teklifi düşünmek için Brezilya'ya dönüyorum' dedi. Beşiktaş'ın son teklifinin 5 milyon Euro garanti para ve maç başı 20 bin Euro olduğu öğrenildi.

300 bin forma satarsınız

Ronaldinho'nun menajeri Roberto Asiss, Beşiktaş yöneticileriyle yaptığı görüşmede yıldız oyuncunun transfer olduğu her kulübe katkı sağladığını iletti. Ronaldinho'nun geçen sezon oynadığı Atletico Minero'da formasının 500 bin adet sattığına dikkat çeken menajer Asiss'in 'Beşiktaş'a transfer olursa kulübe en az 300 bin forma sattırır. Bu rakam 300 binin altında kalırsa zararı ben karşılarım. Daha fazla satarsa da yüzde 10 alırız' dediği öğrenildi.

Sağlam'a göre Tarık Beşiktaş'ta

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş'ın Tarık Çamdal'ın trans-ferini hafta başında bitireceğini açıkladı. Sağlam, Tarık için 'gitti gibi' derken transferin henüz imza aşamasına gelmediğini kaydetti. Sağlam, Tarık'ın kalması-nı istediğini ancak bu saatten sonra imkansız olduğunu söyledi. Bu arada Eskişehirspor yönetimi, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Veysel'i Beşiktaş ile anlaştığı gerekçesiyle kadro dışı bıraktı.

Roberto Assis, kendisi ve oğlu için 10 numaralı Beşiktaş forması yaptırdı.
10 yıl önce