|

Ralf Ragnick: Beşiktaş'tan oyuncu almak kolay değil

Beşiktaş'ın Leipzig'le oynadığı mücadele öncesinde Alman ekibinin sportif direktörü Ralf Ragnick, siyah beyazlılardan oyuncu alıp almayacağı konusunda açıklamalarda bulunurken Atınç Nukan'la da özel bir görüşme gerçekleştirdi.

Yeni Şafak
21:41 - 26/09/2017 Salı
Güncelleme: 22:36 - 26/09/2017 Salı
Yeni Şafak
Ralf Ragnick.
Ralf Ragnick.

Leipzig Sportif Direktörü Ralf Rangnick, Beşiktaş'la oynadıkları maç öncesinde transferle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ragnick'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;
  • "Beşiktaş büyük bir kulüp. Kolay değil Beşiktaş'tan futbolcu almak. Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takımdan bahsediyoruz. Şu anda genç ve yetenekli oyunculara yöneliyoruz. Almanya'da 11 yabancı oyuncuyla oynayabilirsiniz. Bence bizim kuralımız güzel bir düzenleme kendiniz istediğiniz gibi karar verebiliyorsunuz. Kimse bizim bu performansı sergilememizi beklemedi. Bu büyük bir başarı. Bu akşam maça çıkmak için heyecanlıyız."

Öte yandan maç öncesinde Atınç Nukan'la görüşen Ragnick, oyuncunun sakatlığıyla ilgili bilgi aldı. Ragnick'in Atınç'la ilgili yaptığı açıklamalar şöyle;
  • "Atınç'ın sakatlığı gerçekten şanssızlık oldu. Bizim onu Beşiktaş'a göndermemizin sebebi Leipzig'de forma şansı bulması kolay olmayacaktı."



#Beşiktaş
#Ragnick
#Leipzig
7 yıl önce