|

Ramires hakeme saldırdı

Çin Süper Ligi ekiplerinden Jiangsu Suning forması giyen Ramires, 2-1 kaybettikleri Shandong Luneng maçının son düdüğünün ardından kırmızı kart görmesine bir hayli öfkelendi ve müsabakanın hakemine saldırdı.

Yeni Şafak
16:43 - 10/07/2016 Pazar
Güncelleme: 17:44 - 10/07/2016 Pazar
Diğer
Kırmızı kartın ardından çılgına dönen Ramires hakeme saldırmak istedi. Takım arkadaşları yıldız futbolcuyu zor sakinleştirdi.
Kırmızı kartın ardından çılgına dönen Ramires hakeme saldırmak istedi. Takım arkadaşları yıldız futbolcuyu zor sakinleştirdi.

Ara transfer döneminde 28 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Chelsea'den Jiangsu Suning'e transfer olan Ramires, şimdiden Çin Süper Ligi'ni birbirine kattı.



Takımının, Shandong Luneng'e 2-1 mağlup olduğu maçın son düdüğün ardından sinirlerine hakim olamayan Brezilyalı oyuncu, müsabakanın orta hakemi Long Zhang'a saldırdı.



Maç bittikten sonra kırmızı kart ile cezalandırılmasına bir hayli öfkelenen 29 yaşındaki futbolcu, hakem Long Zhang'ın üzerine yürüdü. Ramires'i, araya giren takım arkadaşları güçlükle sakinleştirebildi.



Çin Süper Ligi'nin, Ramires'in söz konusu agresif tavırları karşısında nasıl bir tutum sergileyeceği ve herhangi bir cezai yaptırım uygulayıp uygulamayacağı merak ediliyor.






#Jiangsu Suning
#Shandong Luneng
#Ramires
8 yıl önce