|

Ramon Motta sezonu kapattı

Antalyaspor'un Brezilyalı futbolcusu Ramon Motta, sinir krizi geçirdiği için Brezilya'dan Türkiye'ye dönememişti. Oldukça zayıfladığı görülen Motta'nın bu sezon oynamasının 'çok zor' olduğu belirtildi.

Yeni Şafak
16:49 - 16/03/2017 Perşembe
Güncelleme: 17:05 - 16/03/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Brezilyalı futbolcuları Motta'nın sezonu kapttığını açıkladı.
Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Brezilyalı futbolcuları Motta'nın sezonu kapttığını açıkladı.

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Brezilya'da bulunan futbolcuları Ramon Motta hakkında konuştu.



Çalımbay, Motta'nın durumunun kötü olduğunu ve kendisine iki hafta daha izin verdiklerini ifade ederken "Bu sezon oynaması artık çok zor" ifadelerini kullandı.



İşte Rıza Çalımbay'ın Motta ile ilgili sözleri;


  • "Motta bizim için çok önemli bir oyuncu. Ama gerçekten çok büyük sorunlar yaşıyor. Ülkesinden döndüğünde aşırı kilo vermiş, futbol oynayacak durumda değildi. Kendisine iki hafta izin verdik. Bu aralar geri gelmesi gerekiyor. Bu milli takım arasında onunla konuşup, değerlendireceğiz. Eğer faydalanabilirsek faydalanacağız. Bize çok lazım. Çok iş yapacak bir arkadaşımız. Bu sıkıntılı dönemini atlatmak istiyorsak, bizimle beraber olması gerekiyor. Hiç değilse antrenmanlara çıkması gerekiyor. Onu da tekrar kazanmamız lazım"

Hatırlanacağı üzere Motta'nın önceki günlerde sinir krizi geçirdiği ve ülkesinde tedavi altına alındığı ifade edilmişti. Ramon Motta'nın Antalyaspor'daki geleceğinin sezon sonunda netleşeceği belirtildi.














#Ramon Motta
#Rıza Çalımbay
#Antalyaspor
7 yıl önce