|

Ramos'u bekliyor

İspanyol As gazetesi, “Türkler Juande için geldi” başlığıyla verdiği haberde G.Saray Başkanı Adnan Polat ile Ramos'un Madrid yakınlarında bir otelde buluştuğunu ve toplantıda görüş birliği çıktığını yazdı.

Abdullah Eğilmez
00:00 - 5/06/2009 Cuma
Güncelleme: 23:33 - 4/06/2009 Perşembe
Yeni Şafak
Ramos'u bekliyor
Ramos'u bekliyor
AS GAZETESİ YAZDI

Teknik direktör arayışlarını sürdüren G.Saray, Juande Ramos'un vereceği kararı bekliyor. Başkan Adnan Polat'ın görüştüğü Ramos, karar vermek için süre istemişti. İspanyol As gazetesi de, sarı-kırmızılıların teknik direktör adayı olarak Real Madrid'in eski hocası Juande Ramos'u seçtiğini belirtti ve görüşmelerin 2-3 gün içinde sonuçlanacağını yazdı. “Türkler Juande için geldi” başlıyla verilen haberde, “İki taraf Madrid'te buluştu. İlk toplantıda görüş birliği çıktı. G.Saray 2 yıllık sözleşme önerdi. Ramos kesin kararı için 2-3 günlük bir süre istedi” ifadelerini kullandı.


SEVİLLA'DA PARLADI

İspanyol teknik adamdan olumsuz cevap alması durumunda sarı-kırmızılılar, diğer alternatiflere yönelecek. En güçlü alternatif Hollandalı Co Adriaanse. Avusturya'nın Red Bull Salzburg takımını çalıştıran 61 yaşındaki çalıştırıcı ile yapılan görüşmelerde prensipte anlaşılmıştı. Diğer adaylardan Bernd Shuster ise istediği yüksek fiyat nedeniyle askıya alınmıştı. L'Equipe gazetesi, G.Saray'ın daha önce görüştüğü Poul Le Guen'in Lille ile anlaştığını yazdı. Ersun Yanal isminin de gündeme gelebileceği ileri sürüldü.



15 yıl önce