|

Raul Meireles'i futbola geri döndürecek teklif

Fenerbahçe ile yollarını ayırdıktan sonra hiçbir takımla anlaşmayan Portekizli yıldız Raul Meireles'in futbolu bıraktığı ifade edilmişti. Ancak İngiltere'den gelen haberler 34 yaşındaki futbolcunun yeşil sahalara geri dönüş yapabileceği yönünde.

Yeni Şafak
18:00 - 10/10/2017 Salı
Güncelleme: 18:23 - 10/10/2017 Salı
Yeni Şafak
Raul Meireles Cheslea'den Fenerbahçe'ye 10 milyon euroya transfer olmuştu.
Raul Meireles Cheslea'den Fenerbahçe'ye 10 milyon euroya transfer olmuştu.

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra belli br süre boşta kalan ve hiçbir takımla anlaşmayan Raul Meireles'in önceki günlerde futbolu bıraktığı belirtilmişti. Ancak konuyla ilgili İngiltere'den gelen haberler oyuncunun tekrar yeşil sahalara dönüşüne neden olabilir.

Daily Mirror'da yer alan haberlere göre; Premier Lig'de yoğun fikstürleri nedeniyle kadrolarını serbest statüde bulunan futbolcularla genişletmek isteyen Swansea, West Bromwich, Leicester City ve Watford'un Meireles'le ilgilendiği aktarıldı.

  • Daha önce Chelsea ve Liverpool gibi Premier Lig takımlarında oynayan Meireles, 4 sezon Fenerbahçe için ter döktükten sonra 2015-16 sezonunun sonunda sözleşmesi bitmiş ve kulüpten ayrılmıştı. Meireles o günden bu yana herhangi bir kulüpte forma giymedi.
#Fenerbahçe
#Raul Meireles
7 yıl önce