|

Raul Meireles'ten ayrılık sinyali

Bir yıl daha sözleşmesi olsa da sezon sonu Türkiye'den gitmeyi kafasına koyan Raul Meireles, menajeri Jorge Mendes'e 'Takım bul' talimatını verdi.

Yeni Şafak
10:20 - 16/04/2015 Perşembe
Güncelleme: 07:26 - 16/04/2015 Perşembe
Diğer

Vatan gazetesinin haberine göre; Silahlı saldırıdan sonra bırakın yeni transferi,takımdaki mevcut yabancıları bile elde tutmakta zorlananFenerbahçe'ye bir darbe de Raul Meireles'ten geldi. Sezon sonu kontratı sona erecek olan Dirk Kuyt, daha şimdiden eski takımı Feyenoord'a imza atarken, Diego Ribas da geçen hafta kulübe bu sezonki 3. ihtarnemesini çekerek ayrılık mesajı vermişti.



Bu iki şokun etkisinden henüz çıkamayan sarı-lacivertlilerde su kaynatan son yabancı Meireles oldu. Son yaşananların ardından İstanbul'da kalmayı pek de güvenli bulmayan Portekizli yıldız, menajeri Jorge Mendes'i arayıp yeniden İngiltere'ye dönmek istediğini söyledi.



Cristiano Ronaldo, Radamel Falcao, Di Maria gibi dünyaca ünlü futbolcuların haklarını elinde bulunduran Mendes'le önümüzdeki günlerde bir araya gelecek olan 32 yaşındaki orta saha, "Bana takım bul" talimatı verdi.



Bonservis getirecek


İngiltere'nin yüksek trajlı gazetesi Mirror, 10 milyon Euro bonservis bedeliyle geldiği sarı-lacivertlilerle 1 yıl daha kontratı olmasına İstanbul'dan gitmek isteyen Meireles'e West Ham United ve Everton gibi Premier Lig'in gedikli kulüplerinin talip olduğunu iddia etti.



Sözleşmesi sürdüğü için bonservis parasını masaya koymadan kontratını feshetmesi mümkün olmayan Raul'un, aldığı bu radikal kararı başkan Aziz Yıldırım ve kurmaylarının ne diyeceği merak konusu oldu.






#fenerbahçe
#meireles
#mendes
#menajer
#transfer
9 yıl önce