|

Razvan Lucescu babası Mircea Lucescu ile beraber Fenerbahçe'ye geliyor

Teknik direktör arayışlarına devam eden Fenerbahçe'de henüz herhangi bir isimle anlaşılmadı. Yerli hocalardan Erol Bulut'un adı anılırken, yabancı hocalardan ise Nenad Bjelica, Blanc, Di Francesco, Daum gibi isimler öne atılmıştı. Son olarak listeye Mircea Lucescu'nun 51 yaşındaki oğlu Razvan Lucescu dahil edildi.

Haber Merkezi
10:24 - 28/04/2020 Salı
Güncelleme: 10:40 - 28/04/2020 Salı
Yeni Şafak
Razvan Lucescu, El Hilal'de toplam 39 maçta 27 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı.
Razvan Lucescu, El Hilal'de toplam 39 maçta 27 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı.

Ersun Yanal'dan sonra teknik direktörlük koltuğu için henüz kimseyle anlaşamayan Fenerbahçe'de her gün yeni bir isim listeye ekleniyor. Şu anda Arap ekibi El Hilal'ı çalıştıran Razvan Lucescu'da listeye dahil edilen isimler arasında.

Romanya basınında çıkan haberlere göre 51 yaşındaki teknik adam Türkiye'de çalışmaya sıcak bakıyor. El Hilal'dan ayrılması sonucunda doğacak olan 2 milyon dolarlık tazminat bedeli de Fenerbahçe tarafından karşılanacak.

Ayrıca haberde Razvan Lucescu'nun Fenerbahçe'nin başına geçmesi durumunda babası Mircea Lucescu'nun da kulüpte danışmak olarak görev yapabileceği iddia edildi.

  • Razvan Lucescu'nun teknik direktörlük koltuğuna oturduğu ve babası Mircea Lucescu'nun da kulüpte görev aldığı çalışma modeli daha önce hem Galatasaray hem de Beşiktaş için anılmıştı.

#Razvan Lucescu
#Mircea Lucescu
#Fenerbahçe
4 yıl önce