|

Real Madrid-Liverpool: 3-1

Real Madrid, Liverpool'u 3-1 yenerek Şampiyonlar Ligi kupasının sahibi oldu. Eflatun beyazlıların gollerini Benzema ve Bale (2) atarken Liverpool kalecisi Karius hatalarıyla maça damga vurdu. Real Madrid-Liverpool maçının özetini ve gollerini haberimizden izleyebilirsiniz.

Yeni Şafak
23:36 - 26/05/2018 Cumartesi
Güncelleme: 00:59 - 27/05/2018 Pazar
Yeni Şafak
Real.
Real.

Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid Kiev'de Liverpool'u 3-1 yendi ve üst üste 3. kez Devler Ligi kupasını müzesine götürdü. Real Madrid'in golleri Benzema ve Gareth Bale'den (2) gelirken Liverpol'un yıldızı Salah'ın sakatlığı ve kaleci Karius'un yaptığı hatalar finale damga vurdu. Real Madrid-Liverpool maçının özetini ve gollerini haberimizden izleyebilirsiniz.

Real Madrid, Liverpool'u mağlup ederek üst üste 3. kez Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırdı. 11 yıl sonra finale çıkan Liverpool ise sahadan mağlup ayrılarak 6. kez kupayı kazanma şansını bir başka bahara ertelemiş oldu.


Finalde duygusal anlar yaşandı!
  • Karşılaşmanın ilk yarısında iki şok sakatlık yaşandı. 29. dakikada Liverpool'un Mısırlı yıldızı Salah, Sergio Ramos'un faulü sonrası oyundan çıkmak zorunda kalırken yıldız isim gözyaşlarıyla sahayı terk etti. Bu pozisyondan hemen sonra Real Madrid'de de Carvajal sakatlanarak oyundan çıktı.
İlk yarının son dakikalarına Real Madrid Benzema ile topu ağlarla buluşturdu ancak hakem ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti ve karşılaşmanın ilk yarısı 0-0'lık skorla sona erdi.

Liverpool kalecisi hata üstüne hata yaptı
  • İkinci yarıya Real Madrid etkili başladı ve Benzema Liverpool kalecisi Karius'un hatasında topu ağlarla buluşturdu. Liverpool'un bu gole cevabı gecikmeden geldi ve Mane oyuna dengeyi getirdi. Real Madrid'de Devler Ligi Kupasını getiren isim ise Bale oldu. Oyuna girdikten sonra attığı 2 güzel golle Madrid ekibine kupayı getiren isim oldu. Bale'in üçüncü golünde Liverpool kalecisi Karius bir hata daha yaparak maçın önüne geçti.



Finale nasıl geldiler?

#Real Madrid
#Liverpool
#Şampiyonlar Ligi
6 yıl önce