|

Real Madrid Telles''in peşinde

İspanyol basını, G.Saray''ın Brezilyalı sol bekini Coentrao''nun alternatifi olarak Real Madrid''e yazdı; 20 milyon Euro teklif edileceği belirtildi

.
00:00 - 11/03/2014 Salı
Güncelleme: 23:31 - 10/03/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Real Madrid Telles''in peşinde
Real Madrid Telles''in peşinde

Brezilya''nın Gremio kulübünden Galatasaray''a transfer olan ve oynadığı futbolla kısa sürede büyük çıkış yakalayan Alex Telles, Real Madrid''in transfer listesine girdi. Real Madrid''de Coentrao''nun yerine arayışlara giren teknik yönetimin Telles için harekete geçtiği belirtilirken bu iddialar İspanya''da yayınlanan bir spor programında dillendirildi. Spor yorumcuları, Brezilyalı futbolcunun Galatasaray''da yarım sezon oynamasının ardından Madrid''in yolunu tutabileceğini, Telles''in Avrupa futboluna çabuk adapte olmasının Real''in işine geldiğini ileri sürdü. İspanyol medyasına göre Real Madrid, Telles için G.Saray''a yaklaşık 20 milyon Euro''luk bir teklif yapmaya hazırlanıyor. 6 milyon 150 bin Euro bonservisle devre arasında Gremio''dan transfer edilen Telles ile 4.5 yıllık sözleşme imzalanmıştı.

Roberto Mancini yetenek avında!

Sezon sonu için çalışmalarına başlayan Roberto Mancini İtalya''ya gidip Sampdoria-Livorno maçını izlerken, listesindeki isimler netleşiyor. İtalyan basını Mancini''nin Sampdoria''dan Manolo Gabbiadini ve Livorno adına 2 gol atan Mbaye''yi takip ettiğini iddia etti.

Haftanın 11''inde

6-1 kazanılan Akhisar maçında fileleri havalandıran Alex Telles, Marca gazetesi tarafından Avrupa''da futbol oynayan Güney Amerikalı futbolcular arasında haftanın en iyi 11''inde yer aldı.


10 yıl önce