|

Real Madrid'e de kıydılar!

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Borussia Dortmund, Real Madrid'i 4-1 mağlup etti. Dün de bir diğer Alman takımı Bayern Münih, yine bir İspanyol ekibi Barcelona'yı 4-0 yenmişti. Hem Barcelona'nın hem de Real Madrid'in Alman takımlarına farklı mağlubiyetleri sonrası, İspanyol medyasında manşetler de bir hayli çarpıcı oldu.

Haber Merkezi
00:00 - 25/04/2013 Perşembe
Güncelleme: 11:32 - 19/02/2021 Cuma
Yeni Şafak
Levandowski
Levandowski
Los Galacticos'un 4-1'lik ağır mağlubiyetini İspanyol basını şu şekilde değerlendirdi:


AS: 3-0 Operasyonu

'Dortmund Madrid'i sahadan süpürdü ama Ronaldo'nun golü Madrid'i diriltmek için ateşleyebilir' şeklinde yorumda bulunan gazete Mourinho'nun: ''Evet, bu mağlubiyet bile geri çevrilebilir'' sözünün altını çizdi. Ayrıca başlıkta da olduğu gibi, rövanşta 3-0'lık bir sonucun turu getireceğini belirtti.

Marca: Palizowski

Gazete, İspanyolcada dayak yeme manasına gelen 'Paliza' kelimesi ile Lewandowski'yi birleştirerek ''Palizowski'' başlığını attı.

'Klopp'un Dortmund'u, Real Madrid'i bir yıldız gibi parlayan Lewandowski'nin 4 golüyle yere serdi' yorumunda bulunan gazete

ayrıca; 'Wembley yolu Bernabeu'da olabilecek bir mucizeye bağlı' diyerek Madrid'in turu geri kazanmasının hayal da olsa mümkün olabileceğini belirtti.

Mundo Deportivo: Real Madrid'i yıkadılar

'Alman takımı, Dortmund'da Real Madrid'in cenazesini defnetti, Lewandowski Almanların büyük yıkımına attığı 4 golle liderlik yaptı.'

Sport: Almanlar Real Madrid'e de kıydılar

'Lewandowski müthiş golcü kimliğiyle Madrid'i parçaladı. Ve Beyazlar'ı finalin uzağına fırlattı.'
#şampiyonlar ligi
#real madrid
#Borussia Dortmund
11 yıl önce