|

Real Madrid'in Nuri korkusu

İspanyol kulübü yıldız futbolcunun Hırvatistan maçında oynamasını istemiyor. Önce doktor, ardından Mourinho açıklama yaptı: Onu 90 dakika oynatmak bir risk olabilir

00:00 - 29/10/2011 السبت
Güncelleme: 01:01 - 29/10/2011 السبت
Yeni Şafak
Real Madrid'in Nuri korkusu
Real Madrid'in Nuri korkusu

Real Madrid kara kara Nuri'yi düşünüyor. Düşünce tarzları onlar için iyi, Milli takım için kötü. Çünkü sakatlıktan yine çıkan Hamit'in, Hırvatistan maçından forma giymesini istemiyorlar. Önce Real'in doktoru Carlos Diez, İspanyol gazetelere konuştu. As ve Marca'ya, Nuri'nin sakatlıktan yeni çıktığını, fiziksel olarak hazır olmadığını belirten Diez, "Türkiye ile oynamaya başlarsa acelecilik olur. Onun hazırlık dönemine ihtiyacı var" dedi. Hemen ardından Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, Türkiye'nin Hırvatistan'a karşı oynayacağı 2012 Avrupa Şampiyonası play-off maçları öncesinde Nuri'nin durumuna açıklık getirdi.

Portekizli teknik adam, 'Nuri sakat değil, yalan söylemeyelim ancak onu 90 dakika oynatmak bir risk olabilir ama bu tip şeyler milli takımları endişelendirmiyor. Eğer Hiddink onu çağırırsa hiçbir şey yapamayız, çünkü sakat değil' diye konuştu.


٪d سنوات قبل