|

Real'in hedefi Tielemans

Anderlecht forması giyen Belçikalı genç yıldız Youri Tielemans'a, Avrupa’nın devlerinden Atletico Madrid ve Juventus’un ardından Real Madrid de talip olduğu iddia edildi.

Yeni Şafak
11:09 - 25/02/2016 Perşembe
Güncelleme: 09:21 - 25/02/2016 Perşembe
Diğer

18 yaşında olmasına rağmen Belçika Ligi'nde Anderlecht formasıyla üçüncü sezonunu geçiren Youri Tielemans, Avrupa devlerinin dikkatini çekmeye devam ediyor. Tielemans, Atletico Madrid ve Juventus'tan sonra Real Madrid'in de listesine girdiği ileri sürüldü.



Betancur'un önüne geçti

Sporcope'un haberine göre; Real Madridli yetkililer, Belçikalı oyuncunun muhteşem bir potansiyele sahip olduğunu ve elit seviye takımlarda bile büyük bir katkı sağlayacağını düşünüyor. Genelde yaptığı yıldız transferlerle tanınan Real Madrid, artık genç ve gelecek vadeden oyunculara daha fazla yatırım yapma kararı aldı. Ocak ayında Boca Juniors'un genç yeteneği Rodrigo Betancur'la ilgilenen ancak anlaşmayı transfer döneminin son gününe kadar yetiştiremeyen Real Madrid şimdi Youri Tielemans'ı listenin zirvesine yerleştirdi.




Devler Ligi'ndeki en genç listesinde üçüncü

İlk Şampiyonlar Ligi karşılaşmasına 16 yaş 83 günlükken çıkan Tielemans, Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki en büyük turnuvasında en genç forma şansı bulan üçüncü oyuncu olmuştu.







#Youri Tielemans
#real madrid
#anderlecht
8 yıl önce