|

'Real'in teklifini reddettik'

Partizan'ın genç yıldızı Andrija Zivkovic'in babası, Real Madrid'in 15 milyon euroluk teklifini reddettiklerini ve oğlunun kariyerini çöpe yollamak istemediklerini açıkladı.

Yeni Şafak
17:19 - 25/01/2016 Pazartesi
Güncelleme: 15:27 - 25/01/2016 Pazartesi
Diğer

19 yaşındaki genç yıldızı Andrija Zivkovic'in babası, Real Madrid'in oğlu için 15 milyon euroluk bir teklifte bulunduğunu ancak bunun reddedildiğini söyledi.



Goal.com'da yer alan habere göre oğlunun İspanya'ya gitmesine engel olduğunu iddia eden baba Zivkovic, ''Dünyanın en büyük kulüplerinden biri olan Real Madrid oğlum için 15 milyon euro teklif etti ancak bu teklifi reddettik çünkü ben para yüzünden onun kariyerinin çöpe atılmasını istemiyorum.'' dedi.



Andrija Zivkovic, FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Sırbistan Milli Takımı'nda gösterdiği performansla ülkenin en önemli yeteneklerinden biri olarak göze çarpmıştı.



Sezon sonu serbest kalacak olan Zivkovic'in babası kulübünün onun değerini maksimum seviyeye ulaştırabilieceğine ve yeni bir anlaşma imzalanacağına inandığını belirtirken oğluna adil bir ücret sunulmadığını da belirtti. Genç oyuncunun onu yetiştiren kulübüne bağlı olmadığı iddialarına ise geçen yaz kulübü terk etme şansı varken gitmemesini örnek göstererek cevap verdi.



Baba Zivkovic açıklamasını, ''O Partizan'da kalmaya devam edecek çünkü kulübe ve teknik direktörüne söz verdi. Kendisi takımının Avrupa Ligi'ne katılması için yorgun da olsa mücadele etti ve kulübe 7 milyon euroluk bir gelir kazandırdı.'' sözleriyle tamamladı.



#Andrija Zivkovic
#Partizan
#Real Madrid
#teklif
#transfer
8 yıl önce