|

Recep Niyaz'dan muhteşem istatistik

1. Lig'de averajla lider durumda bulunan Denizlispor'da orta saha oyuncusu Recep Niyaz, bu sezon takımının 15 golüne direkt katkı sağladı.

09:18 - 11/04/2019 Perşembe
Güncelleme: 09:33 - 11/04/2019 Perşembe
DHA
Recep Niyaz, kısa boyuna rağmen Adanaspor karşısında iki kafa golü kaydetti.
Recep Niyaz, kısa boyuna rağmen Adanaspor karşısında iki kafa golü kaydetti.

Spor Toto 1'inci Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren lider Abalı Denizlispor'da orta saha oyuncusu Recep Niyaz bu sezon attığı goller ve yaptığı asistlerle yeşil-siyahlı takıma büyük katkı sağlıyor.

11 gol 4 asist

Son olarak Adanaspor deplasmanında rakip fileleri 2 kez sarsan Recep, toplam gol sayısını 11'e çıkardı. Başarılı futbolcu 4 de asist yaparak takımının bulduğu 15 gole direkt katkı sağladı.

Kariyerinin en parlak dönemini geçiren 24 yaşındaki oyuncu, geçen sezon Çaykur Rizespor'da olduğu gibi altyapısından yetiştiği Denizlispor'u da Süper Lig'e çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Recep, kendisi gibi 11 golü bulunan santrfor Mehmet Akyüz'le birlikte takımın en skorer iki oyuncusundan biri konumuna geldi.



"Fenerbahçe'de şans verilmedi"

Recep Niyaz, Denizlispor'dan 2010 yılında henüz 15 yaşındayken Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Geçtiğimiz günlerde sarı-lacivertli takımdaki günleri hakkında açıklamalarda bulunan genç oyuncu, Fenerbahçe'de kendisine şans verilmediğini belirterek, "Şans verilse belki şimdiki yorumlar yapılmazdı. Şimdiki aklım olsa farklı kararlar verirdim. Fenerbahçe’deki her genç oyuncunun yaşadığı hazin sonu ben de yaşadım" açıklamasında bulunmuştu.



#Recep Niyaz
#Denizlispor
5 yıl önce