|

Recep Uçar Fenerbahçe maçı sonrasında isyan etti

Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, Fenerbahçe'ye 2-1 yenildikleri karşılaşma sonrasında hakem kararlarına tepki gösterdi. Uçar, 'Fenerbahçe'nin yedek kulübesi benim itirazlarıma 'haklısınız' diyerek karşılık verdi" dedi.

22:48 - 23/01/2023 Pazartesi
Güncelleme: 23:37 - 23/01/2023 Pazartesi
Yeni Şafak
Recep Uçar - Ümraniyespor
Recep Uçar - Ümraniyespor

Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, Fenerbahçe maçın sonra sert açıklamalarda bulundu. Uçar, hakem kararlarının sezon başından bu yana canlarını yaktığını söylerken Fenerbahçe maçında da aynı sorunları yaşadıklarını belirtti.

İşte Recep Uçar'ın sözlerinden öne çıkanlar;
  • "Hakem arkadaşlar artık sezon başından beri çıldırtmaya başladı beni. Bugüne kadar kaç kere canımız yandı bizim."
  • "Tansiyonun yükselmeme şansı yok. Travmatik maçlar oynuyoruz. Yediğimiz ikinci golümüzün öncesindeki faullere bir bakalım. Bizim attığımız ikinci gol öncesinde faul var. Bu net. Ama bizim yediğimiz golün öncesinde neler oldu."
  • "Ben mazeret üretmem, sonuncuysak sebebi benim ama yeter artık. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray en ufak şeyde TFF'yi basıyor ve en ufak şeyde lehlerine her şey değişiyor."
  • "Üzülüyorum. Oyuncularım emeklerinin karşılığını alamıyor. Bizler Türk futbolunun, takımların gelişmesi için mücadele eden insanlarız. Lütfen artık gri pozisyonlar bir kere de bize dönsün. Canım yanıyor sezon başından beri."




#Fenerbahçe
#Recep Uçar
#Ümraniyespor
1 yıl önce