|

Red Bull Arena'da Orkan Çınar şov

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig'i 2-1 mağlup ettiği maçta oyuna sonradan giren genç oyuncu Orkan Çınar dikkat çeken bir performansa imza attı. 21 yaşındaki futbolcu Devler Ligi'nde oynadığı ilk maçta gole katkı yapmayı başardı.

Yeni Şafak ve
08:43 - 7/12/2017 Perşembe
Güncelleme: 15:38 - 7/12/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Beşiktaş, Orkan Çınar'ı 450 bin euro bonservis bedeliyle Gaziantepspor'dan kadrosuna katmıştı.
Beşiktaş, Orkan Çınar'ı 450 bin euro bonservis bedeliyle Gaziantepspor'dan kadrosuna katmıştı.

Beşiktaşlı taraftarların performansını en çok merak ettiği futbolcuların başında gelen Orkan Çınar, Leipzig maçında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

69. dakikada Mustafa Pektemek'in yerine oyuna dahil olan genç oyuncunun 90. dakikada Talisca'ya yaptığı şık asist, Beşiktaş'a galibiyeti getirdi.

Orkan Çınar ayrıca 85. dakikada attığı çalımlarla Leipzig savunmasına zor anlar yaşatırken, genç oyuncunun pozisyonun devamında çıkardığı müthiş pasta Lens'in şutu kaleciye takıldı.



Şenol Güneş: Orkan'ın zamana ihtiyacı var

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, Leipzig maçının ardından Orkan Çınar’ın performansıyla ilgili şöyle konuştu;

  • "Orkan iyi bir oyuncu ama eksikleri olan yetenekli oyuncu. Bugün oyun başında onunla başlayabilirdim. Daha sonra girmesini istedim. İlk girdiği pozisyonda bocaladı bir ara. Topu da kaybetti ayağından. Ama daha sonra rahatladı. Yetenekleri var. Çabuk, hızlı. İyi olacağını düşünüyorum. Zamana hala ihtiyacı var. İyi bir takımda, iyi oyuncular arasında daha çok gelişeceğini düşünüyorum."
450 bin euroya transfer edildi

Beşiktaş, Orkan Çınar'ı sezon başında 450 bin euro bonservis bedeliyle Gaziantepspor'dan kadrosuna katmıştı. 21 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon Süper Lig'den düşen kırmızı-siyahlı formayla 21 resmi maçta forma giyerken 3 gol atmış ve 2 de asist yapmıştı.

  • 21 yaşındaki Orkan Çınar'ın gelecekte milli takımın önemli isimleri arasında olması bekleniyor.


#Orkan Çınar
#Beşiktaş
6 yıl önce