|

Reggina'ya 'evet' dedi

Tutto Sport, Terim'in İtalyan kulüple büyük ölçüde anlaştığını ileri sürdü. Gazetede yer alan haberde Napoli ve Genova kulüplerinin de ilgilendiği başarılı teknik direktörü, Başkan Pasquale Foti'nin ikna ettiği öne sürüldü. Tutto Sport Terim'in de İtalya'yı istediği vurguladı.

00:00 - 28/06/2008 Cumartesi
Güncelleme: 00:59 - 28/06/2008 Cumartesi
Yeni Şafak
Reggina'ya 'evet' dedi
Reggina'ya 'evet' dedi

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda A Milli Takım'la yarı final başarısı yaşayan teknik direktör Fatih Terim hakkında İtalyan gazetelerinde yer alan haberlein ardı arkası kesilmiyor. Çizme'de dün de Fatih Hoca ile ilgili haberler gazetelerde önemli yer tuttu. Bunlar içerisinde en çarpıcı olanını Tutto Sport yayınladı. Gazetede yer alan haberde Napoli ve Genova kulüplerinin de ilgilendiği başarılı teknik direktörün geçtiğimiz günlerde Reggina kulübünün Başkanı Pasquale Foti ile bir görüşme yaptığı ve tarafların büyük ölçüde anlaştığı iddia edildi. Tutto Sport, “Fatih Terim'i isteyen kulüp sayısı çok. Ancak görünen o ki Türk teknik direktör Reggina'ya çok yakın' ifadelerini kullandı. A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim Avrupa Şampiyonası'nda Almanya ile oynanan yarı final maçından sonra futbolculara tek tek vedalaşarak ayrılık sinyali vermişti.


GÖREVİNİN BAŞINDA

İtalyan basınında Fatih Terim'in transferi ile ilgili haberler yer alırken Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada Avrupa Şampiyonası yarı finalinde Almanya ile oynanan ve 3-2 yitirilen maçtan sonra yazılı ve görsel basında yer alan “Milli takıma yeni teknik direktör” haberlerinin gerçeği yansıtmadığı açıklaması yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Daha önce de belirtildiği üzere milli takım teknik direktörü Fatih Terim görevinin başındadır ve 2010 Dünya Kupası finallerinde de (A) Milli Takımımızın başında yer alacaktır. Hal böyle iken takımımızın adını başka teknik direktörlerle anmak hem Türk futboluna hem de o hocalarımıza zarar vermektedir.” UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik de Fatih Terim'in göreve devam etmesi gerektiğini belirterek, “Yepyeni bir takım ve çok genç futbolcularla başarıya ulaşan Fatih Terim'in devam etsemisini isterim” şeklinde konuştu.




16 yıl önce